SMSLink lansează conectorul pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps

SMSLink.ro lansează conectorul pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, devenind primul furnizor de servicii SMS din România care integrează aceste platforme, pentru a întâmpina nevoia clienţilor de a integra simplu si rapid diverse fluxuri de business cu serviciile de transmitere automată de SMS-uri.

Power Apps este o suită “Low Code/No Code” de aplicaţii, servicii şi conectori ce furnizează un mediu pentru dezvoltarea rapidă a aplicaţiilor, în scopul de a permite dezvoltarea de aplicaţii adaptate nevoilor de business. Prin Power Apps, pot fi dezvoltate rapid aplicaţii de business care se conectează şi utilizează datele stocate în platformă sau în diverse surse de date online sau on-premise. Power Apps este integrat cu Power Automate – un serviciu ce permite crearea de fluxuri automate între aplicaţiile şi serviciile utilizate de dvs., pentru a transfera, colecta şi sincroniza date, a genera şi transmite notificări şi multe altele.

Prin utilizarea conectorului SMSLink pentru Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps pot fi integrate rapid serviciile de transmitere automată de SMS-uri furnizate de SMSLink, cu aplicatiile, serviciile si conectorii disponibili în Microsoft Power Automate, Power Apps si Azure Logic Apps, conectorul SMSLink facând parte din ecosistemul acestor platforme şi putând fi utilizat în fluxurile dorite pentru a transmite SMS-uri operaţionale relevante în comunicarea cu clienţii şi partenerii, precum notificări SMS despre procesarea şi expedierea comenzilor, emiterea facturilor, colectarea debitelor samd.

Astfel integrarea a sute de aplicaţii de business precum Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server devine extrem de simplă, putând fi efectuată din câteva click-uri, astfel fiind micşorate timpul şi costurile aferente integrării.

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din România, fiind lansată în anul 2008, acum peste 12 ani, si avand in prezent un trafic lunar de peste 12 milioane de SMS-uri (adică in medie peste 380.000 SMS în fiecare zi, 365 de zile pe an), fiind o soluţie aleasă de peste 1200 de clienti corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din Romania, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

2 Likes

F. frumos, dar de ce nu-s prețurile afișate nicăieri?