Soft pentru tinut la curent cu "zeii"

Din alte comentarii a reiesit ca toti citim bloguri, urmarim programatori sau diverse siteuri. Ce toole folositi pentru a va tine la curent cu ce mai scriu aceste siteuri? RSS feedere, twitter, newsletter? Daca e vorba despre RSS feedere, ce aplicatie?

HN si cateva tag-uri in Pinboard

Twitter (folosind șmecheria de care am zis aici), feedly pentru RSS și câteva Papers.

Plus o duzină de newslettere (am scris aici) dar care au început să se suprapuna (săptămâna trecută le-am primit pe majoritatea în decurs de două zile)

btw. pentru newsletter management unroll.me takes the cake.

Eu am inceput sa folosesc zite si scoop.it (care urmaresc subiecte si nu persoane). Mult timp am folosit http://www.netvibes.com/en insa odata retras pe mobile (IOS family) nu m-a multumit nimic pentru RSS asa ca m-am cam lipsit de oameni.

O sa incerc HN daca exista pentru IOS.

@dakull: oh, dar nu vreau să mă dezabonez :slight_smile: Doar că era o vreme când primeam câte un newsletter, maxim două în fiecare zi a săptămânii; aveam o mică doză de informație nouă zilnic. Dar de ceva timp se suprapun și o săptămână nu mai primesc nimic :smiley:

1 Like

ah nu pentru dezabonare / ci iti poate grupa mai multe newsletters intr-un singur email saptamanal sau mai mult, plus are si un history simplist dar util daca vrei sa ignori din ele. Eu primeam prea multe si imi distrageau atentia puternic ca erau toate interesante :smile:

1 Like

Feedly pentru rss-uri (mai nou folosesc ifttt w/ keyword trigger), tweetdeck pentru știri de ultimă oră, google alerts si paper.li.

2 Likes

Principal Twitter. Aditional FeedLy.

Twitter & feedly