Software Developer - Remote - Part 3

Compania cu care colaborez se extinde din nou. (Anunturile anterioare fiind: Software Developer - Remote si Software Developer - Remote - Part 2)

Cautam in continuare acelasi tip de persoane: nu conteaza experienta anterioara, tehnologiile folosite si alte piedici binecunoscute din anunturile “sablon”. Ne intereseaza persoane responsabile, capabile si cu picioarele pe pamant.

Din anunturile anterioare:

Cerinte

  • sa stie limba engleza. Engleza e folosita 100% in tot ce facem;
  • sa isi respecte angajamentele;
  • sa stie sa spuna “Nu stiu/Nu am mai lucrat cu asta, dar ma voi documenta”;
  • sa poata sparge o problema in subprobleme. Adica divide et impera;
  • sa fie o persoana rezonabila. Ce facem, facem impreuna. Cautam dezvoltatori, nu ninja, rockstars sau alte apelative sinonime cu “one-man show”;
  • sa poata factura (SRL/PFA)

Tehnologii
E irelevant ca ai facut C++, Java, C#, Ruby, Python, PHP sau Perl. Noi lucram cu PHP, MySQL si ne indreptam spre Angular si NodeJS iar viitorul poate sa cuprinda orice (inafara de Java).

Limbajul e doar 10% important, daca nu esti familiarizat cu tehnologiile noastre, atata timp cat bazele sunt ok, evident ca vom invata impreuna.

Mod de lucru
Full Remote - aproximativ 6 ore pe zi.

Salarizare
Nu am nici un control asupra bugetului sau modului de plata (la ora, pe luna), nici nu il cunosc, partea asta se va discuta direct cu clientul, insa sunt sigur ca totul e competitiv.

Extra Beneficii
Absolut nimic.

Contact
Puteti sa-mi trimiteti un mesaj privat. Vom discuta via Skype.

De ce fel de ajutor avem nevoie
Suntem in pragul de a dezvolta o noua platforma. Functionalitatea e stabilita, design-ul e in desfasurare, clienti avem si tot vin, efectiv avem nevoie de ajutor pentru a scrie codul HTML, CSS (folosim Sass) si Javascript (acel Angular specificat la inceput). Ma rog, Typescript.

Cine suntem noi
De-a lungul anilor ne-am strans din ce in ce mai multi si acum suntem o trupa de oameni, zic eu, ghidati de acelasi obiectiv: sa scriem software de calitate. Am pornit din locuri diferite dar am invatat sa ne organizam si sa facem o treaba de care la sfarsitul zilei sa putem fi mandri. Nu ne-a iesim din prima, dar ca orice implica dezvoltare software, am revenit, re-iterat si imbunatatit.

Extras
Eu ma ocup de dezvoltare. Nu am nimic de-a face cu HR. Nu am nevoie de CV, scrisoare de intentie, portofoliu sau cont Github, nu este relevant daca exista un “culture fit”, nu ma intereseaza varsta, orasul, experienta, hobby-urile si alte lucruri. Ma intereseaza sa scriem software bun si atat.

Cum discutam
Nu e un proces lung, cam doua ore impartite in doua etape. Prima data vorbim despre noi mai detaliat (ce facem, de cand existam, cum am evoluat si ce urmeaza pentru noi) si apoi discutam pe partea tehnica cu tine sa vedem daca vorbim acelasi limbaj (da, da, stiu ca o gluma la indemana e “limbajul binar”).

Daca ne intelegem, vei vorbi direct cu clientii nostri despre partea financiara, zile de concediu si orice chestiune administrativa.

6 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.