Software Developer - Remote

Dupa cum ziceam, urma sa pun un anunt de angajare. Asa ca iata-l:

Cerinte

  • sa stie limba engleza. Nu putem sa ne ascundem dupa deget, engleza e folosita 100% in tot ce facem. (Concret sa stie clar diferenta dintre: their, they’re si there; dintre than si then sau dintre effect si affect)
  • sa isi respecte angajamentele. Oameni care spun ca vin maine la 11:00 sa faca o chestie si apar la sfarsitul programului intreband cum se face avem deja.
  • sa stie sa spuna “Nu stiu/Nu am mai lucrat cu asta, dar ma voi documenta”. Oameni care sa spuna “Da” avem destui.
  • sa poata sparge o problema in subprobleme. Adica divide et impera. Idem sa poata modela problema in structuri/clase.

Tehnologii
Pentru mine e irelevant ca ai facut C++, Java, C#, Ruby, Python, PHP sau Perl. Atata timp cat nu e LISP. Tehnologiile noastre sunt PHP 7.1+ (CakePHP 3.5+), MySQL, Javascript si CSS/HTML impreuna cu niste Bash (cd, ls, git update/composer update, rm -rf / in cazuri extreme).

Avem o tona de oameni cu peste 10 ani experienta in PHP. Well, puteau scrie atat 100 cat si 1 an, ca tot aia e.

Atata timp cat poti defini in pseudocod solutia la o problema, putem veni cu sugestii de implementare concreta. Asa ca limbajul e doar 10% important.

Mod de lucru
Full Remote. Eu lucrez 6 ore + 2. Sase ore la calculator, restul de 2 sunt disponibil pentru intrebari si ajutor, dar nu necesar sa fiu la calculator. Programul meu este 8:00 - 14:00, dar fiecare e liber sa lucreze cand vrea (atata timp cat ne mai si vedem/discutam).

Beneficii
Absolut nimic. Nema asigurare medicala, nema nu stiu ce biletele pentru sala de fitness, zero training-uri platite si nu mai stiu eu ce iesiri cu echipa. Nici nu se poate cum toata lumea e impartita intre Europa si Asia. E fix metoda directa de a converti munca (timp) in bani.

Desi nu am nici un control asupra plajei salariale, banuiesc ca va fi peste media aia de 5.731 lei vehiculata aici: Motivul pentru care firmele IT nu-și prea mai găsesc programatori în România

Contact
Cum nu sunt cea mai iubita persoana de pe forum, dati-mi de veste printr-un mesaj privat. Nu vreau sa-mi las e-mail-ul aici sa fiu spurcat de cei pe care i-am jignit de-a lungul timpului. Desi oricand puteau sa-mi trimita mesaje private si ei.

Ce se va intampla cand vei incepe sa lucrezi cu noi
In primele saptamani vom face o parcurgere a limbajelor folosite. Sa fim pe aceeasi lungime de unda cum sunt gandite solutiile si unde ajunge codul. Vom trece in revista toate aplicatiile si toate repository-urilor folosite, structura bazelor de date, de unde ne vin datele, cum sunt procesate si unde ajung sa fie folosite.

De indata ce vei intelege in mare felul in care lucrurile sunt organizate, vei incepe sa dezvolti/extinzi aplicatiile noastre. Mereu va fi o discutie inainte de a incepe treaba, oricand vei putea pune intrebari aditionale, si la final vom face un code review. Rinse and repeat.

Extras
Nu sunt ceva HR-guy, ma ocup de dezvoltare direct, asa ca puteti sa va anuntati si daca sunteti incepatori. Veti afla direct ce se intampla in cadrul unor proiecte reale, ce puncte forte aveti si ce puteti sa va imbunatatiti.

Ah, si pe aceeasi idee, nu am nevoie de CV sau scrisoare de intentie. Nu as elimina niste mostre de cod, dar cum fiecare lucreaza cu stilul sau, probabil ce cod scriem noi va arata complet diferit.

P.S.
In case you think of applying, deepvyas71, we already have 130+ applicants of your type.

12 Likes

Mai puțin offtopic vă rog. Mulțumesc.

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.