Software Engineers wanted - metaverse event platform

Salutare!

În prezent colaborăm cu un startup ce dorește crearea echipei core prin integrarea unor profile de Software Engineers ce lucrează full stack, backend sau frontend.

Produsul constă într-o platformă de evenimente în metaverse (3D). Acesta este cu mult superior alternativelor digitale 2D, oferind o experiență care este cât se poate de apropiată de cea în persoană, așa cum se poate obține în mod digital. Participanții își deplasează avatarurile digitale (personalizate după chipul lor cu ajutorul tehnologiei de scanare) într-un spațiu definit, cu o intenție activă și cu mai multă libertate decât ar fi vreodată într-o videoconferință.

  • Tipul Colaborare: B2B full time sau part time
  • Remote
  • Experiența necesară: minim 3 ani cu cel puțin una dintre următoarele tehnologii .Net Core, Node.js sau React.js
  • Beneficii: 21 zile de concediu și posibilitate de a primi stock options după o perioadă în cadrul companiei
  • Buget: 55k-75k euro/an

Informații despre responsabilități, cerințe și tech stack apar și în cele 2 Job Descriptions de mai jos. Pentru detalii putem să ne auzim pe email: [email protected]

5 Likes

E vorba de Meta ? :smiley:

Nu, nu. E un startup ce a început dezvoltarea produsului acum 1 an, nu mă aștept să fie un nume cunoscut local. Au avut câteva contracte cu Pepsi, Peroni, Lego foundation și câteva universități din UK.

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.