Specialist LINUX / Plesk CentOS7

Salut,

Am nevoie de ajutor la un server dedicat de Linux cu Centos 7 / Plesk pe el. ( 64GB ram - 8 core )
Din cand in cand fara motiv devine not responsive ( nu este de la incarcare pentru ca se intampla aleator si cand nu este mega incarcare pe el

Avem erori de genu

2019/06/15 07:52:32 [error] 1792#0: *12094 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 188.XXX.XXX.21, server: XXX.ro, request: “GET /bro/tttcomplete?search=Cb2+1 HTTP/2.0”, upstream:

and

[Sat Jun 15 08:00:59.667926 2019] [fcgid:warn] [pid 17865] (32)Broken pipe: [client 82.132.223.153:37710] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer: http://XXX.co.uk/aaa/dashboard
[Sat Jun 15 08:02:53.622243 2019] [fcgid:warn] [pid 19239] (32)Broken pipe: [client 5.2.194.80:36596] mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer: https://www.XXX.ro/aaa/dashboard

Am facut tot felul de optimizari pe el si nu am reusit sa ii gasim problema.
Daca aveti experienta cu asa ceva let me know.

Multumesc

E greu de răspuns așa fără să știm tot setup-ul, mai ales că Plesk vine cu o grămadă de pachete și configurări.

Mie mi s-a întâmplat în trecut să mi se blocheze interfața Plesk, și de o obicei se rezolva cu un restart la un anumit serviciu. M-am plâns la firma de hosting și au rezolvat ei (cred că au făcut upgrade la Plesk).

Aici nici nu ne dăm seama dacă îți crapă interfața Plesk sau site-ul găzduit. Nu știm nici dacă ai Apache sau nginx ca și webserver. Și lista poate continua.

Recomandarea mea e să mergi la suport. Tu plătești licență la Plesk, nu ai și suport inclus?

Apoi, din eroarea aia, mă arunc să zic că serverul web încearcă să se conecteze la ceva backend server prin Fast CGI și ăla nu răspunde (php-fpm sau cine știe ce e acolo). O scurtă căutare pe Google după “ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function” ne duce la răspunsul ăsta.

Acolo găsești niște tips and tricks despre configurarea FastCGI poate te ajută.

2 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.