Sr. Software Engineer - Adobe Romania

Salut!
Numele meu este Aida si sunt parte a echipei de recrutare Adobe pentru rolurile din campusul Bucuresti.

In prezent Adobe Romania - singura companie Tech din Romania certificata drept Great Place To Work - creste, iar echipele din grupul Adobe Experience Cloud/Enterprise cauta noi colegi talentati si pasionati - Sr. Java/Scala Software Engineers - care sa ne ajute sa dezvoltam sisteme complexe, distribuite in toata lumea, care colecteaze si organizeaza cantitati uriase de date si proceseaza miliarde de tranzactii pe zi, cu timpi de raspuns de milisecunde.

Gasesti mai jos link spre una dintre dintre pozitiile deschise, iar lista completa a rolurilor, pe pagina de Careers:
Sr. Software Engineer - Adobe Enterprise

Ar fi minunat daca ne-am putea auzi la telefon (cu mine sau cu unul dintre colegii mei, Engineering Managers) ca sa iti dam mai multe detalii despre proiecte si sa intelegem daca una din aceste pozitii ar fi de interes pentru tine. Chiar si in cazul in care nu cauti o schimbare pentru moment, tot cred ca ar fi o idee buna sa ne auzim, poate va fi de folos sa ai aceasta perspectiva pentru viitor.

In cazul in care esti interesat de o discutie, te rog sa ma contactezi pe e-mail ([email protected]), ideal adaugand numarul tau de telefon si disponibilitatea ta.

Keep in touch!

1 Like

A post was split to a new topic: Am cumpărat un abonament Adobe și m-au păcălit?

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.