Stegrere aplicatie de pe bestjobs

M-a pus naiba sa aplic neintentionat la un job pe bestjobs. Nu am un cont complet (si nici nu prea intentionez sa-l completez), folosesc contul doar ca sa mai arunc cate o privire peste ofertele de acolo.

Stie careva cum se sterge o aplicare de-aia?
La ‘Applications’ imi apare ca am aplicat dar nicaieri nu am vazut un buton de stergere, ceva.

Pe pagina cu jobul apare doar ca ‘you already applied’ fara sa fie nici o optiune pentru stergere.

Asta ar fi job-ul Neuroimaging Software Engineer - Termobit srl (bestjobs.eu), mi s-a parut interesant, am dat click pe apply fara sa fiu logat, ca sa vad cam care ar fi procesul… normal ca nu s-a intamplat nimic, am vazut ca nu-s logat si la simpla logare mi-a bagat si un apply automat, fara nimic suplimentar.

N-ar fi mare filozofie, pana la urma nu mi-ar strica sa aflu niste info despre un asemenea job, dar am dat peste asta: Software Developer for Medical Systems - Termobit srl (bestjobs.eu) Salariul intre 1080 - 2100 euro. Concluzia e ca pana la urma nu doresc nici macar detalii.

Astia pun joburi la misto.

Mda. Nu se poate:

http://support.bestjobs.eu/ro/knowledge/cum-șterg-o-aplicare-la-un-job

Macar un warning pe-acolo, ceva, inainte ca sa se faca trimiterea…

E cat de cat normal sa nu se poata sterge, nu poti da recall la un email trimis catre un alt server (daca asa notifica ei angajatorii despre interesul candidatilor).

Pe de alta parte, daca te deranjeaza ca informatia ca ai aplicat sa fie salvata pe serverul bestjobs, este dreptul tau sa ceri ca datele tale sa fie sterse.

Nu ma deranjeaza, nici n-am profil complet acolo.

Chiar daca serverul trimite notificare prin e-mail, ar trebui sa se poata scoate ‘apply’-ul ulterior si daca angajatorul intra in cont, sa vada ceva in genul ‘cancelled’.

Ma gandeam sa nu se chinuie aia sa ma contacteze aiurea…

1 Like

asa de curiozitate e 2100 euro putin ?

Incepe de la 1080. 2100 e pentru senior.

Si vezi care-s cerintele:

Etc.

Plus ca salariul e in Bucuresti, nu in Cuca Macaii.

Da, e putin.

Dar chiar daca tie ti se pare mult, arunca o privire la ce se cere la celalalt. Ceva ma face sa cred ca nu o sa incepa de la dublu oferta, dar cerintele…

mda, m-am uitat pe requirements, si sunt bonkers, de fapt ei vor chiar un specialist in domeniu + developer, si sa vina sa lucreze pe peanuts, cunostintele de domeniu sunt gold, data ai interview zi-le ca sunt chiar mai penibili decat aia de la stat, cu requirements de top + dosar cu sina + contract temporar, ca sa nu isi bata cu dat-ul afara cand se termina proiectul.

Foarte probabil n-o sa fie nici un interviu.

De-aia doream sa sterg ‘apply’.

Pur si simplu a fost o greseala.
Indeplinesc (mai?) toate cerintele lor, unele cu varf si indesat, dar ei sigur nu indeplinesc cerintele mele :stuck_out_tongue:

1 Like