TechCrunch Disrupt 2014 Hackathon

Au aparut primele videouri de la Disrupt 2014, uitati niste idei interesante:


3 Likes

dupa ce-am vazut “Silicon Valley” nu ma mai pot uita la video-urile astea :smiley:

3 Likes

Primul suna interesant, dar bai nene ce fel da baiatul ala din cot tot filmuletul :smiley:

Al doilea, meh, Bountysource exista de prin 2012, care face fix asta, si are o caruta de useri (si bounties maricele). Cand l-au lansat in Beta m-au contactat cu descrierea asta pe scurt, care e identic cu ce spune baiatul ala in video:

It’s essentially Kickstarter plus GitHub…we hook into GitHub and allow users to post bounties on open issues, which are paid out to the developer whose solution is merged into the project.

Nu spun ca nu e loc de proiecte similare, uneori poate fi o idee chiar buna sa lansezi un proiect intr-o piata in care exista concurenta, pentru ca unde e concurenta garantat sunt clienti, dar nu cred ca un proiect care nu e nici pe departe original (pentru ca sunt sigur ca nici Bountysource nu e singurul de acest gen) are ce cauta la un eveniment care se numeste “Disrupt”.

Aaa, stai asa, acum vad ca scrie “Hackathon” peste tot in titluri. Adica au dezvoltat astea acolo pe loc? Ca atunci imi retrag cuvintele, nu e ca si cand dupa un hackathon se asteapta cineva sa vii cu ceva revolutionar. My bad.