To-do lists şi parolele

[1]: https://medium.com/@manicho/how-a-password-changed-my-life-7af5d5f28038 Un tip a combinat listele to-do cu parolele. Ce a ieşit vedeţi în acest articol: [How a password changed my life.][1] :smile:

9 Likes

Citisem asta acu cateva zile.
E super si ar fi aplicabil in cazul in care iti salvezi toate parolele de pe siteurile pe care le folosesti in browser sau intrun password manager, apoi iti pui taskul pe care il vrei realizat ca master password.

1 Like

Stiu ca iar fac ressurect la un topic antic (502 zile) si imi cer scuze pentru asta, dar sunt curios cati din voi folosesc astfel de mantre.
Si sugerez sa nu folositi (doar) cuvinte intregi, altfel un atac pe baza de dictionar va lasa fara parola.
Gen, in loc de Eat2times@day (care autorul a zis ca nu i-a mers, fiindca poti manca de 2 ori pe zi cat pentru toata saptamana), puteti avea E2&[email protected]. (Sau, daca vreti sa puneti muschi pe voi, SaitamaTraining@EverySingleDay^^).

Edit: A incercat cineva voiFaceTDD@w0rkToday (20chars)? Dar oSaTrecRestanteleee (19chars)?

1 Like

[quote=“Chris Lee”]The shortest mantra in the world is some one’s name. Thanks for your story and I love it.
[/quote]
S-a gandit cineva la asta? Adica la a-ti face un username sa fie mantra dupa care te ghidezi? La mine a functionat… Bine, am primit porecla Sapio (in latina inseamna (si) intelept*, figurativ) in alt fel, dar am adaugat IT-ul la final si, fie ca a avut o legatura, fie ca nu, am ajuns in domeniul IT.


Nimeni treaz la ora asta?Offtopic & unlikely to interest anyone : In caz ca se intreaba cineva cum am obtinut porecla, stateam cu alti gameri intr-o conferinta de skype, acum cativa ani (5+) si un tip incerca sa invete la latina, cand noi, restul, jucam un joc. Eu nu mai stiu exact ce faceam, dar stiu ca incercam sa imi dau seama cum sa eficientizez un anumit proces din joc (fiindca nimanui nu-i place sa astepte dupa lucrurile care-i plac), iar tipul care invata la latina a vrut sa-mi spuna “Bai da intelept mai esti!” si a nimerit “Bai dar sapio mai esti!”. Si dupa vre-o jumatate de ora in care am ras toti ca istericii, asa mi-a ramas porecla.

1 Like