Top 10 best uses of GPT-3


Am strins destul de multe link-uri legate de GPT-3 care este un model de machine learning creat de Open AI, acesta a fost construit din 45 TB de date de pe internet, wikipedia, folosind API-ul care foloseste GPT-3 am vazut construite o serie de aplicatii care mai de care mai interesante, problema cel mai des pusa este ca unii considera ca GPT-3 este un pas inainte spre Artificial General Intelligence, o inteligenta similara cu cea umana, cel putin GPT-3 trece testul Turing de inteligenta artificiala, acesta zice ca daca comunici cu un AI si nu iti dai seama daca e om sau masina atunci a trecut testul, mai sunt ceva teste in inteligenta artificiala.

Tests for confirming human-level AGI[edit]

The following tests to confirm human-level AGI have been considered:[18][19]

The Turing Test ( Turing )

A machine and a human both converse sight unseen with a second human, who must evaluate which of the two is the machine, which passes the test if it can fool the evaluator a significant fraction of the time. Note: Turing does not prescribe what should qualify as intelligence, only that knowing that it is a machine should disqualify it.

The Coffee Test ( Wozniak )

A machine is required to enter an average American home and figure out how to make coffee: find the coffee machine, find the coffee, add water, find a mug, and brew the coffee by pushing the proper buttons.

The Robot College Student Test ( Goertzel )

A machine enrolls in a university, taking and passing the same classes that humans would, and obtaining a degree.

The Employment Test ( Nilsson )

A machine works an economically important job, performing at least as well as humans in the same job.

Am citit destul de multe articole despre GPT-3 asa ca am sa le postez pe cele care le consider cele mai bune.

OpenAI’s Generative Pretrained Transformer 3 is an unsupervised transformer language model that contains 175 billion parameters capable of few-shot learning .Si pentru ca postul este despre machine learning dupa o lunga perioada de timp am sa postez si un roadmap pentru cei ce vor sa invete machine learning.
2 Likes

Și încet încet nu va mai fi nevoie de unii programatori :frowning: și multe alte joburi.

6 Likes

Si ca bonus am scris un articol si despre “Asistenti Digitali”, unde pot fi folositi, cum ii poti implementa cu exemple:

Ce bullshit roadmapul ala. Daca lasa doar ‘machine learning’ ramanea cu doar cateva itemuri pe diagrama. Asa ca a bagat si din ingineria programarii ca sa iasa o diagrama complexa a unui domeniu in care e “expert”

Alte aplicati pentru Generative Pretrained Transformers 3:

O comparatie intre GPT 3 si creier la numar de parametri si cat ar costa sa simulezi creierul uman:

1 Like

Da, cum sa nu, noi nu stim nici 10% cum functioneaza creierul, nu stim de unde vine constiinta, ideile, de ce visam, nici nu stim sigur de ce trebuie sa dormim, doar presupuneri etc.

1 Like