Tricouri pentru programatori

Bună! Sunt o studentă pasionată de programare şi recent am căutat să îmi cumpăr nişte tricouri de geeks😂 pe care să le port când lucrez sau la cursurile online, dar nu am găsit. Încercând să mi le fac singură, am descoperit că procesul este tare complicat şi luuung. În ideea că nu sunt singura care vrea astfel de tricouri, m-am gândit să risc şi să fac un magazin online dedicat. Momentan sunt disponibile doar câteva modele pe care mi le-am dorit pentru mine, dar pot face orice model la comandă.

Este o idee la început de drum şi aş aprecia feedback-ul vostru :hugs:

6 Likes

transport gratuit pentru comezile de peste 256 Lei
costul pentru transport este de 2^4 Lei

Lovely! :smiley: :+1:


Este destul de posibil ca siglele să fie sub © / ®. Să nu fie probleme down the road.

3 Likes

Hai ca nu e chiar atat de dificil. Cand mai aveam imprimanta cu jet tipaream pe hartie de-aia ‘speciala’ si cu calcatorul iesea ceva acceptabil.

Tricouri cu Devforum poate :blush:

Poate te ajuta aceste link-uri legate de tos


Am vazut ca ar fi ceva copyright policy, daca au succes tricourile, o sa ma consult cu un avocat, deocamdata nu cred ca supar pe nimeni.

Haha, suna interesant ca DIY. Eu am optat pentru o varianta profesionala

Am citit ce mi-ai trimis din comentariul de pe facebook, multumesc !

dragut dar pret cam piperat (comparand cu https://nanana.ro de ex)
deasemenea ar fi util si o masuratoare in cm pentru fiecare marime

1 Like

Masuratorile o sa apara in curand pe site ! Cat despre pret, site-ul pe care mi l-ai trimis are preturi similare (excluzand reducerile, pe care noi momentan nu ni le permitem)

1 Like

Cat costa un tricou blank ? Cat costa sa-l imprimi ?

LE: am facut si eu acum ceva timp niste tricouri pentru o companie si m-a dus cam la 12 euro per tricou daca imprimam sub 5, si aproximativ 7 euro per tricou daca imprimam peste 20 tricouri.
Sumele sunt doar pentru imprimat, nu contin si pretul tricoului.

Din nefericire metoda de imprimare pe care am ales-o (considerata cea mai buna) este si costisitoare. Pretul de imprimare al unui tricou este de 60 lei (cu tot cu tricou), pentru o comanda de minim 50buc. La acest pret se mai adauga costul site-ului. Dupa cum se poate observa am ales Shopify-ul, care costa nu mai putin de 30€/luna si inca 5 lei comision la fiecare plata cu cardul. Costul de ambalare este de 5 lei pentru ca am ales un ambalaj eco, fara plastic, personalizat si un extra cost pentru o mica atentie pusa in fiecare cutie. Nu am inclus in cele de mai sus pretul de marketing sau efortul personal. Sper ca asa se explica preturile, pentru ca am tot primit intrebari :slight_smile:

4 Likes

my bad, acum am vazut ca la nanana sunt preturi de black friday
in acest caz mi se pare un pret ok si tot ce ai scris in postul precedent trebuie trecut si in pagina de produs. multi isi pun problema ca e scump dar odata ce afla detaliile nu mai pare asa scump

1 Like

Ideea mi se pare excelenta, nu mi-a trecut prin minte sa pun pe site costurile. Multumesc mult pentru feedback !

nu sumele absolute dar ceva de genul:
pretul include:

  • tricou bumbac 100% (nu stiu daca asa e)
  • printare de calitate (varianta noastra rezista la peste xxxx spalari)
  • impachetare plastic free
2 Likes

Nu e ușor și nici ieftin să dezvolți o afacere. De regulă programatorii de pe forum de gândesc tot la firme software. Avantajul ar fi că nu stai atât cu ochii în calculator și after work Acum avem mai multă diversitate. Welcome!
Pare că tu ai servicii premium. Sunt curios, dar nu o sa te întreb de unde tai, ca să nu te pun într-o lumină negativă.

1 Like

Sunt frumoase tricourile si tot odata si site-ul. Mult succes cu aceasta afacere.
Si ca o sugestie, fă mai multe modele de tricouri si posteazle pe site. Cauta un designer sau daca le faci tu design-ul, baga te la creatie.

2 Likes

Da, arată bine site-ul, pare îngrijit.
O întrebare: de ce doar pentru ITiști și nu pentru larger audience? Dacă îți merge, s-ar putea ca scopeul ăsta să fie un impediment.

Să zicem că e primul pas pe drumul ăsta.
Nu vreau să te dezamăgesc, dar există destule servicii online unde îți faci singur design-ul, și nu de ieri - alaltăieri.

Poate iei în calcul și opțiunea asta, dar ar însemna să renunți la limita categoriei (IT).

Prin 2011 am făcut pentru Teespring designer-ul.
Ce a fost breakthrough atunci a fost că funcționa și pe smartphone.
Pe smartphone nu funcționa Adobe Flash, așa că SVG era singura soluție.

Teespring a obținut finanțare de $60 milioane de atunci.

https://teespring.com/designs

1 Like

Felicitari pentru initiativa.

Feedback:

Incearca sa adaugi valoare la proiect. Daca target-ul sunt IT-istii, avand in vedere ca tricouri personalizate (chiar si dtg sau cum ii spune) poti cumpara de mai peste tot, nu cred ca vei reusi atat de repede folosind shopify + template + traduceri de template.

Daca as fi in locul tau, as face urmatoarele:

  1. As incerca pe .com
  2. As folosi un CMS din asta mai hipsteresc care fie se incarca instant, fie orice alt afrodisiac pentru it-isti. Sau faci tu.
  3. Ca tot nu ai nimic de pierdut la inceput, as incerca tot felul de saas-uri care sa aduca valoare pentru IT-isti, gen frictionless auth, ceva biometric, plati cu mana sau ce o mai fi prin gaming, cabina de proba virtuala.
  4. Pe partea comerciala, as lupta putin pentru conceptul de free global shipping sau global next day delivery. (vezi model aproximativ la stickermule).
  5. E bine ca te-ai orientat pe calitatea produselor, insa m-as duce in directia sonofatailor.com si cu personalizarea marimii - custom fit.

Ah, uite o idee, poate faci login cu contul de devforum.

Totusi, daca as ramane doar cu ce te-ai gandit tu, ar fi ok-ish pentru un venit pasiv, asta daca automatizezi si externalizezi mai multe. Dar lucrand ca IT-ist, ai vrea ca veniturile pasive sa fie ceva mai… substantiale.

Multumesc mult pentru feedback, chiar m-ati ajutat sa vad niste minusuri cu care am inceput.
Am stat toata noaptea sa mai adaug modele de tricouri :)).

Pentru ajutorul oferit, m-am gandit sa ofer un discount membrilor:
16% folosind codul DEVFORUM :wink:

6 Likes