Un nou site realizat in Grav CMS

Fara niciun fel de legatura cu nimic, postez acest mic subiect pentru a va prezenta al doilea site realizat cu ajutorul acestui minunat cms GRAV pentru un client care se ocupa cu reciclare. Codurile sunt realizate in Bootstrap 4. Am reusit sa fac propia tema pentru acest cms. Pentru site-uri simple de prezentare va incurajez sa folositi cu incredere acest cms. Multumesc de intelegere pentru aprobarea acestui subiect pe forum.

2 Likes

ce beneficiu am daca folosesc grav in loc de wordpress pentru un site de prezentare?

Principalul beneficiu pe care il vad este viteze de incarcare, Grav cms este net superior la acest capitol, nu se conecteaza la o baza de date ci paginile create sa formeaza cumva local in el. Bonus are si panou de administrare. Codurile puse in el sunt 100% flexibile, cu Bootstrap 4 e super bine si usor de facut un site.

1 Like

Am verificat site-ul Tău pe Google PageSpeed Insights și nu arată în cea mai bună lumină (versiunea pentru desktop). La sigur se află pe servere bune?

Pentru cine este această combinație GRAV + Bootstrap 4? Pentru care utilizatori este - începător, intermediar?

Dacă de exemplu doresc să adaug mai mult text pe slider, este necesară lucrul programatorului pentru a ajusta dimensiunile elementelor?

Testarea respectiva nu e corecta fiind pe subdomeniu. Aici se afla linkul: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fstilios.ro%2F&tab=desktop
Combinatia de Grav + Bootstrap 4 este atat pentru un incepator cat si un intermediar.