Persoane dubioase,tepe etc
Sper ca faci reducere
Cand expira garantia il vinde la juma’ de pret.
deja e mai ieftin sa-l iei nou din magazin.
Eu am cumparat un laptop similar cu 9000 de lei acum jumatate de an.
Intr-adevar e greu de vandut, cu Revolut te chinui putin.
Se vinde acest laptop pana la sfarsitul anului?
- Da
- Nu
se vinde daca cererea se intalneste cu oferta.
in primul rand trebuie sa fie cineva interesat de el, apoi trebuie sa fie in acord cu pretul si sa nu uitam de loc (retinusem ca nu se livreaza, se preda exclusiv intr-un oras).
nu stiu daca e ok sa poluam topicul omului (e in marketplace), banuiesc ca daca avea nevoie de impresii atunci le cerea.
Daca chiar voia sa il vanda, scadea la pret. Restul e cancan.
Am scris negociabil.
Cine s-ar gândi ca poate negocia 1000 euro din prima
Iti dau 1,000 euro sa te ajut sa scapi de el
Nu pot sa te ajut, mergi la un amanet poate acolo gasesti ceva la acest pret.
Mergi cu cumparal atunci, dc mi l arati.Al meu este nefolosit.iar pretul este negociabil.
Nou: Apple MacBook Pro 16,2" 2021 M1 pro 16GB RAM, 512gb SSD Satu Mare • OLX.ro
Am vandut si eu unul asa scump si e greu de vandut. Cine are bani asa multi ia nou cu garantie si factura ca sa il scada pe cheltuieli.
Sunt prea multe pe OLX la 7000-7500 foarte putin folosite ca sa ai sanse sa il dai cu mai mult. Daca chiar vrei sa il vinzi de acolo trebuie sa negociezi.
Iar cel din linkul tau nu e doar nefolosit, pare sa fie si sigilat, iar asta e o mare diferenta. Daca e neactivat are garantie internationala Apple 1 an de la activare. Al tau cat mai are garantie? Ca pe OLX sunt cateva care mai au.
Are garantie doar dacă ai si documentele de cumparare. In multe locuri nu e inregistrat automat in sistem si ei il inregistreaza pe baza facturii.
Altfel nu apare ca si inregistrat la warranty si tebuie sa trimiți documentele.
Am reparat la iStyle doar pe SN
Vanzatorul nu a marketat cum trebuie anuntul, livreaza doar intr-un singur oras, mai multe care m-ar tine departe de anunt.
Au facut-o altii mai bine decat mine
Intentia mea a fost un pic de fun, no hate only love