Verificare disponibilitate număr auto

Care ai lucrat la site-ul MAI și mai precis la formularul de verificare disponibilitate număr de înmatriculare autoturism? Dă-ți două palme!

Indiferent care sunt cerințele clientului, nu poți lucra ca berbecul și crea o funcționalitate inutilă. Degeaba e făcut cu framework-uri moderne dacă nu poate implementa un query simplu.

2 Likes

La acesta te referi https://www.drpciv.ro/drpciv-forms/plate-number sau mai este vreunul? Intreb pt ca pare sa functioneze.

Spune-mi și mie ce numere sunt disponibile CT__ABC! E nevoie să fac 99 de verificări, să completez chaptcha de 99 de ori și să primesc 99 de mailuri?

În loc să fii recunoscător că nu ai nevoie de dosar cu șină și 30 zile pentru răspuns…

7 Likes

Oare dacă ai găsi alt serviciu care să-ți returneze niște date prin care să presupui că un număr e luat ar fi mai puține query-uri? Mă gândesc la vignetă, asigurare, valabilitate ITP sau alte chestii de genul ăsta care dacă sunt true, atunci sigur numărul e luat? :-?

EDIT: Pe de altă parte, serviciile de genul ăsta în general nu sunt făcute pentru interogări bulk. E ca la domeniile web, nu cred că e vreun tool care să-ți spună ce domenii care încep cu i, se termină cu z și au 5 caractere mai sunt disponibile, nu? Dacă există, vreau și eu să știu de el. :smiley:

4 Likes

Practic este inutil pentru ca nu functioneaza precum ai tu nevoie.

Eu le-as fi dat un mail prin care sa le explic de ce ar fi bine sa mearga asa. Stiu, poate nu s-ar fi schimbat nimic, da’ macar incercam.

Altfel… care este scopul thread-ului? Sa-l injuram in cor pe developerul care a implementat? La ce ajuta?

1 Like

Compari mere cu pere. Și la domenii web, dacă nu găsesc, imi sugerează domenii apropiate.

Servicii de genul ăsta trebuie să fie impecabile. Dacă, în comercial, faci un serviciu prost, vine concurența cu unul mai bun. La serviciile publice, nu ai alternativă.

Poți scrie rapid un query care să-ți dea lucrul ăsta? Aici compari o pietricică cu Muntele Everest.

Tu cum ai avea nevoie, dacă ai avea nevoie?

Le-am dat, nu va ajunge niciodată la developer.

Nu. Nu e singurul care lucrează așa. Dar poate schimbă abordarea.

Inmatriculari auto in germania fix asa functioneaza

1 Like

Inainte iti afisa toate cele 99 de variante, chiar nu inteleg de ce au schimbat sa-ti afiseze doar o varianta + au mai bagat si captcha

1 Like

ce iti da pe mail, iti afiseaza si pe site…deci poti folosit o adresa de email care doar sa respecte formatul, ca sa nu iti mai spamezi inbox-ul