Vrea cineva sa invete VueJS, VueX si eventual si Laravel?

Salut, toata luna decembrie sunt liber si pot fi “mentor” pentru cine vrea sa invete mai repede VueJs la un nivel mediu spre avansat. Putem invata cum sa folosim modulele Vuex pentru a separa partea de autentificare, ori articolele, cum sa folosim VueJS cu un API pentru a afisa datele si eventual sa utilizam Laravel pe backend ca API.

6 Likes

Cum te-ai gandit sa se desfasoare acest mentorat? Pe Skype, intalniri face to face?
Implica un cost pentru beneficiar?

2 Likes

Vom discuta online cand suntem disponibili, uneori si cu screen sharing daca este nevoie. Nu este nevoie de nicio plata, totul este gratuit.

Pe mine m-ar ajuta daca cineva cu experienta si-ar face publice concluziile.
Despre ahitectura, niste concluzii pe baza proiectelor la care a lucrat, e mai bine solutia x in situatia y, greseli care ar putea fi evitate, mod de gandire cand dezvolti un anumit tip de aplicatie, etc. Lucruri pe care nu le gasesti peste tot.

Pe git mai gasesti proiecte insa nu gasesti si rationamentul din spatele deciziilor, nici nu esti intotdeauna pe aceeasi lungime de unda pentru ca nu cunosti cerintele si particularitatile proiectului.

2 Likes

Sunt de acord, dar cu unele precizari: uneori solutia x la problema y gasita de cineva nu este neaparat cea mai buna, ori eficienta, performanta, scalabila, ori… Cel mai bine pentru cineva care vrea sa invete este sa faca cat mai multe proiecte, astfel se va lovi de diferite probleme, iar pe masura ce va dezvolta proiectele isi va dezvolta si un anumit mod de gandire.
Daca lucrezi deja la ceva cu vue sau/si laravel atunci ma poti contacta sa ne sfatuim.

2 Likes

Salutare! Mi se pare o idee foarte buna, sper sa pot sa ma revansez si eu cu ceva fata de tine. eu unul sunt interesat :smiley: … poate ne lasi aici o modalitate sa te contactam sau ceva…

Lucrez în timpul liber la un tool care să mă ajute să calculez dimensiunile optime pentru segmentele mecanismelor de rabatare, în funcție de traseul de rabatare dorit.

De fapt, lucrez în timpul liber la un proiect fizic, palpabil şi material, ce presupune şi rabatarea unor componente, şi am nevoie de acest tool ca să aflu cât de lungi să fac segmentele, şi unde să le îmbin.

Având în vedere că la noul meu loc de muncă folosesc Vue.js cu Quasar, am zis eu că ce ocazie bună să exersez noua tehnologie, şi am început tool-ul în Vue.

Nu ştiu dacă genul ăsta de proiect se încadrează pentru îndrumarea pe care eşti dispus să o dai, dar mie mi-ar prinde tare bine părerea unui cunoscător, mai ales despre modul în care ar putea fi structurat cel mai bine.

Trimiteti-mi un mesaj privat.

Salut Marian,

Felicitari pentru idee ! Daca faci un grup cu grup cu “invatacei” trece-ma si pe mine acolo. Si bineinteles nu gratis…trebuie sa ma revansez intr-un fel. Chiar pentru Laravel as avea nevoie de ceva clarificari pentru un site facut in Laravel.

merci,
mihai niculescu