Vreau Recomandări cursuri Udemy: Wordpress, SQL, frontend

Salutare! Este cineva care-mi poate recomanda un curs de wordpress(din care sa invat si cum sa creez o tema wordpress), ecommerce, SQL/MySQL si frontend development(nivel mediu) de pe Udemy? Am citit review-urile celor mai populare cursuri pe aceste teme, dar ma gandesc ca poate sunt persoane pe aici care au urmat deja aceste cursuri si mi le pot recomanda pe cele mai utile.

BTW sunt 7 zile de reduceri pe Udemy.
Multumesc!

1 Like

Acesta e foarte bun daca vrei WordPress. Treci putin prin descriere si requirements ca sa vezi daca e potrivit si pentru tine.

Ce contine:

  • PHP basic
  • JavaScript (cat sa faci niste maruntisuri gen un Live Search)
  • WordPress Basic: Pages, Post Types, REST API, AJAX, User Roles
  • WordPress Extra: Gutenberg editor, User Generated Content
  • Workflow, Automation, Best Practices

Ce NU contine:

  • SQL. Nici nu prea ai nevoie la inceput, ai functii care fac aproape tot.
  • Ecommerce. Dupa ce treci prin curs si stii chestiile de baza poti sa-ti pui pluginul WooCommerce si o tema compatibila si sa incepi sa sapi putin prin fisierele ei ca sa vezi cum functioneaza. Au si documentatie pe care sa te uiti sa vezi ce fac functiile pe care le gasesti pe acolo.
  • Frontend Development. Pentru asta sunt cursuri separate in functie de ce vrei mai exact, insa daca abia inveti WordPress te descurci doar cu HTML/CSS si un framework de CSS gen Bootstrap la inceput.

Daca esti la inceput mai e un curs foarte general care te-ar putea ajuta:
Ultimate Web Designer & Developer Course: Build 23 Projects!
Contine cate putin din toate, de la Photoshop, HTML, CSS, JS, PHP, MySQL, pana la chestii legate de Hosting si Domenii.

Sfatul meu e sa nu te grabesti sa iei acum toate cursurile fara sa fii sigur ca ai nevoie de ele, ca Udemy face reduceri de genul acesta foarte des.

P.S.: Nu le-am urmarit cap-coada. Am trecut in mare prin ele sa vad ce contin, cum explica si daca merita cumparate. Le-am cumparat la recomandarea unui prieten incepator pentru care s-au dovedit foarte utile, pentru alt prieten care voia si el sa invete. Cel din urma nu prea a avut rabdare cu ele (probabil nu voia chiar asa de tare sa invete) si le-a lasat. Deci nu sunt nici magice. :grin:

Tocmai l-am găsit pe ăsta. Habar n-am cât de bun e
https://www.reddit.com/r/Wordpress/comments/by842i/if_you_are_interested_in_learning_wordpress/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Salut, Dinu! M-am uitat la descrierea acestui curs si nu vad nimic cu crearea unei teme WordPress, deci nu cred ca e potrivit nevoilor mele.

Cat despre al doilea curs, la fel, nu cred ca ma ajuta acum pentru ca urmez deja acest curs.

Nu vreau sa ma grabesc sa iau cursurile, vreau doar sa-mi iau acum cateva din care sa invat bine WP, Ecommerce, SQL si sa ma tina ocupat pentru o perioada, macar pana se fac reduceri din nou pe Udemy, pentru ca mi se pare destul de mult sa platesti 200$ pentru un curs.

Multumesc pentru recomandare! :slight_smile:

EDIT: Cred ca nu am fost prea atent. La primul curs zice in descriere de crearea unei teme.

Salut, iamntz! Cred ca o sa-mi fie util dupa ce invat cum sa creez teme in WP.
Multumesc pentru recomandare!