Vreau sa trimit prin email (PHP) un div ascuns

Salut!

Am acest div invizibil…

<div id="email-data">
    <div id="content" style="visibility:hidden">

...continut...

 </div>
</div>
<a href="#" id="sendEmail" >Send Email</a>

…si il trimit prin Email cu scriptul acesta:

<?php

  $to = "email_admin";
  $subject = "Rezultate chestionar";
  $message = $_POST["content"];
  $headers.= "Content-Type: text/html;charset=utf-8\r\n";
        

  mail($to, $subject, $message, $headers);

?>

Problema e ca in mail apare tot invizibil. Totul merge bine, scriptul functioneaza; daca sterg style="visibility:hidden" primesc continutul prin email la adresa specificata in scriptul PHP.

Ce trebuie sa scriu in scriptul meu PHP ca sa imi afiseze acel div in email, sa nu il trimita tot invizibil?

*Sunt incepator. Rog ajutor in privinta codarii, sugestiile nu cred ca ma ajuta prea mult…

Foloseste str_replace sa stergi visibility:hidden din $message.

1 Like

A mers. Merci mult!

http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=29452 :slight_smile:

E mult mai bună soluţia lui @MarPlo

2 Likes

Link? Sunt doar curios… never know when you need it…

A postat @Birkoff mai sus. http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=29452

… n-am vazut numele acela, acolo
Multumesc!

1 Like