Watch the Apple WWDC Special Event. 4 Iunie 2018

Tocmai ce a început :slight_smile:


Ce se așteaptă:

  1. iOS 12
  2. Mac OS 10.14
  3. Un nou iPhone SE
  4. Un nou iPad Pro
3 Likes

La iOS nu mi se pare că ar fi modificări atât de mari să fie demne de un version bump, dar… hei, dacă lumea cere un OS nou în fiecare an, le dăm un OS nou… :face_vomiting:

Nu se grabesc sa isi rectifice greselile cu macbook-ul, nici macar cu service-ul. La momentul actual daca nu esti iOS developer sau designer (pentru sketch) nu ai nici un motiv bun pentru mac os x si un mac. Dell Lattitude-ul de pe care scriu acum mi se pare net superior ca si calitate fata de un macbook pro, iar Windows 10 e foarte puternic, chiar daca nu la fel de finisat la detalii. Dar incet incet apar si pe el detalii subtile si geniale, gen cand scrii in office sau outlook textul la cursor apare cu un delay, care mi se pare genial cu tastatura mecanica, are total alt feel.

2 Likes

Oarecum nu erau obligati sa anunte ceva legat de hardware, pentru ca partea asta o sa vina in septembrie, acum fiind doar software. In rest iti dau dreptate, modelele 2016 si 2017 de macbook nu ma incanta deloc, mac mini e underpowered, mac pro la fel si prea scump, iar iMac-urile nu m-au incantat niciodata cu bezel de 3cm.
Daca ma intreaba cineva azi de mac, ii raspund la fel, doar daca ai nevoie de un anume software sau vrei sa faci iOS development, in rest laptopurile actuale nu merita deloc la acei bani, mai ales cu problemele si dongle life cu care vin.
Pe partea pozitiva, mie unul mi-a placut ce au prezentat, cu toate ca nu e wow, consider multe imbunatatiri practice. Sa nu uit de Waze si Google Maps care vor fi disponibile pe CarPlay. :smile:

1 Like

Ce model de Dell Latitude ai ?

De când există WWDC s-a vorbit doar de software, de hardware auzi doar în septembrie. Nu știu dar MacBook-urile sunt geniale – design-ul este foarte elegant iar macOS este un sistem stabil și foarte plăcut ca design. Că poate nu-și merită banii, este altă discuție. :slight_smile:

Oricum, atenția pe care Apple o oferă nu poate să fie egalată. Uitați-vă cum arată site-ul lor doar:

Eu speram să lanseze un Books și pentru Windows :slight_smile:

Mai multe detalii interesante sunt in Platforms State of the Union si vor aparea si in sesiunile care au loc pe parcursul saptamanii … keynote-ul a fost asa mai mult pentru presa.

PS: Dark Xcode

1 Like

Recapitulare prima zi