Wordpress developer cu experienta

Caut wordpress developer cu experienta pentru un website de listing simplu. Apelez aici la cine este doritor si are timp fiindca prefer sa impart proiectele cu semenii mei decat cu strainii.
Proiectul foloseste tema Adifier de pe themeforest este instalata cu succes si functioneaza doar ca pe o varianta mai veche de wordpress deci nu trebuie facut update la ultima versiune. Tema contine toate cele necesare pentru realizarea website-ului.
Necesitati:
Pagini: Homepage, Contact, Termeni si conditii
Functionalitati: Utilizatorul sa poata cauta in anunturi si sa dea show number la anunt (easy peasy? )
Utilizatorul care vrea sa puna anunt sa isi faca cont si sa posteze. Formul acela dragut cu detalii (se ofera ce detalii sunt necesare ). Tema are inclus panoul de client, user register si user login ca si functionalitati.
Detalii specifice pentru proiect se acorda celui interesat. Va rog lasati un comment sau tirmiteti un mesaj privat sa luam legatura.

Va salut cu respect!

Îți recomand să cauți un programator care ar putea să mute modificările din core într-un plugin (hint: faci diff la WP tău vs versiunea oficială, vezi ce s-a schimbat și de ce). Din experiență îți zic că în 99.99999999% din cazuri editarea fișierelor din core este un semn că lucrezi cu un programator neexperimentat.

Mai devreme sau mai târziu tot va trebui să faci asta și orice amânare va crește costul.

image

Am inteles si multumesc! Singurul motiv pentru care acest proiect se lanseaza pe wordpress este pentru ca se testeaza nevoia in piata a acestui serviciu. De aceea clientul a ales wordpress ca o varianta de start sa vada cum reactioneaza lumea. Este varianta 4.9

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.