Yahoo si criza din internet

Salutare,
sunt curios ce opinie au useri de pe forum cu privire la schimbarile din Yahoo, prin faptul ca au mai ramas active doar serviciile de Finanta si Mail.
este acesta un faliment al portalului si carui fapt este datorat?
si alti competitors de pe piata au facut concedieri masive asta putind fi un sembal ca (din nou) se sparge bula?!

Yahoo e in faliment de cam 15 ani.

5 Likes

Yahoo e pe moarte de vreo zece ani. Nu stiu pe nimeni sa mai foloseasca altceva in afara de mailul de la ei, si chiar si acela e in scadere dramatica.

2 Likes


:slight_smile:

Yahoo Messenger
Amintiri de mult apuse.

deci in concluzie ar trebui sa ma gindesc serios sa imi schimb adresa principala de mail?
am si un server de mail (in Loghin) cu adresa de mail [email protected] dar il folosesc foarte putin, l-am creat doar ca sa am un serviciu in plus la proiectul meu.
de messenger ce sa mai vb. nu mai il folosesc de mult (odata cu aparitia watsapp l-am cam ignorat).

Observ ca sunteti un vizionar.

1 Like

(in liniste sa nu trezim “orataniile”)

Nu e un faliment, o companie care isi concentreaza activitatea pe zonele unde are cel mai mare succes e mai profitabila si mai voloroasa in viziunea investitorilor decat o companie care face de toate si prost.

  1. eu sunt curios cum dictezi cuiva adresa aia cu loghin si cati inteleg login
  2. un server de mail propriu nu e chiar cel mai simplu lucru de avut.
    daca il vrei pentru adresa pricipala de mail… eu cred ca fie angajezi un administrator priceput (deci scump), fie te orientezi catre unii care fac asta ca business principal (gmail, outlook, etc)

ideea e sa ai control asupra numelui, solutia tehnica din spate poate fi schimbata relativ simplu (oricum, controlabil)

da, e o idee buna sa ai mail cu domeniul tau.
nu, nu e o idee buna sa ai serverul tau de mail.

3 Likes

Începând cu 31 ianuarie 2023, Yahoo România va înceta să publice conținut. Celelalte servicii, inclusiv Yahoo Mail și Yahoo Search nu vor fi afectate de aceste modificări. Vă mulțumim pentru sprijin și lectură.

off, naivul din mine a crezut acum câțiva ani că e mai ieftin să avem un VPS cu un server de mail vs să plătim un mail tranzacțional gen mailgun…

Și acum am coșmaruri… :fearful:

2 Likes

vedeti sa mai intrati din cand in cand pe yahoo mail.
Eu nu am mai intrat de ceva timp siiiii mi-a sters vechiul mailbox si am unul nou
oh well, am scapat de spam :sweat_smile:

Legat de adresa de email custom: Apple a implementat de ceva timp o chestie super faina. Dacă ai iCloud plus (4.5 lei) îți poți Adauga domeniul pt a fi folosit la mailuri. Super util dacă nu ai timp / cunoștințe sa îți Bati capul cu un server de mailuri.

3 Likes

da…poti alege protonmail

si google si microsoft au chestia asta, doar ca de ceva vreme e tot cu plata (multa vreme au fost gratuite facilitatile astea).
si evident ca nu sunt singurii.
deci ar fi optiuni pentru toata lumea.

cred ca toti am considerat treaba asta la un moment dat.
eu am renuntat la idee (deci nu am ajuns sa o implementez) cand mi-am dat seama cata bataie de cap as avea cu livratul mailurilor in inbox si nu in spam.

1 Like

Pretul este mai mare la google / microsoft.

Dar aici nu vorbim de solutii business, ci de regular user utilities.

1 Like

Protonmail e ridicol de scump (aplicatia pe telefon e pe bani) si eu mi-am uitat parola de criptare si am pierdut toate email-urile. (nu l-am folosit vreo 3 ani) Daca nu il folosesti la ceva ilegal sau nu esti politician e enervant.

e o doar o parere…aplicatia de mobil e gratis, are si vpn tot gratis pentru 10Gb parca si ma autentific usor cu 2FAS pe mobil sau aiurea. nu il folosesc la nimic ilegal, ci doar la chestiile cele mai importante

Se pare ca au facut aplicatia gratuita de cand l-am folosit ultima data. Oricum e scump, in acelasi pret cumperi Office 365 care include Outlook.

1 Like