A reusit careva sa ruleze ASP.NET vNext pe Linux?

ASP.NET MVC 6 se lauda ca este proiectat sa ruleze si pe Linux, MAC OSX, sunt interesat cand o sa ruleze pe Linux si sa fie stabil sa avem platforme CMS si e-Commerce cum sunt cele in PHP, desigur sunt si acuma dar nu ruleaza pe Linux.

Asa ca am cautat niste articole pe tema asta, serverul web pentru ASP.NET se numeste kestrel pentru linux si se bazeaza pe libuv care e folosit si de node.js, e o suita intreaga de tool-uri de la runtime, management de dependinte toate incep cu k si foloseste si mono.

M-am lovit la pornire server web kestrel de un NullReference si se pare ca desi e o problema cunoscuta nu am gasit o solutie sa il fac sa functioneze. Cand am testat era in beta, nu am gasit un release date pentru o versiune stabila.

Am reusit sa rulez ASP.NET vNext pe Linux, scriptul bash urmator face magia:
http://www.ganshani.com/blog/2014/12/shell-script-to-setup-net-on-linux/

In principiu acest script downlodeaza, compileaza si instaleaza mono, apoi downloadeza, compileaza si instaleaza libuv folosit de serverul de web kestrel, ce lipsea la pasul anterior era sa downloadez, compilez si sa instalez libuv.

not sure if it helps, dar a aparut ieri pe .net development blog un guide legat de docker & ASP.NET 5
e preview image momentan

merci, este folositor blog-ul, nu cunosteam conceptul de docker, o sa incerc sa il testez in timpul liber, cred ca asta o sa fie microsoft choosed way to setup ASP.NET 5 applications on Linux, what is great.