Administrator de SRL in afara tarii

Salutare.

Ma gandesc sa imi deschid un SRL pe care sa fac ceva consultanta IT. Sunt angajat si lucrez remote deja. Eu mai plec cate o luna, doua, pe afara…si mesteresc de acolo.

Stie cineva daca este posibil sa fac asta ca administrator al propriului SRL? Ma gandesc ca la un eventual “control” va trebui sa zbor pana in tara pentru a prezenta actele, etc. Sau eventual un imputernicit ar putea face asta pentru mine, eventual.

Multumesc.

1 Like

S-a mai pus întrebarea asta parcă dar răspunsul e simplu, plătești un contabil care să țină și actele si se ocupă el de tot.

În cazul tău șansele unui control e minim spre zero dacă vei factura servicii IT în străinătate.

1 Like

Te costa mai mult dar e posibil.
Cred ca https://www.keez.ro se pot ocupa de tot.

1 Like

Multumesc pentru raspuns. O sa ma uit peste solutiile respective.

A folosit cineva serviciile Keez?

@isti37 prezentarea serviciilor Keez nu este asa de clara. Eu inteleg ca de fapt, pe platforma lor, clientii isi fac contabilitatea si cer lor sfaturi de la Keez doar atunci cand au probleme.

Inteleg pentru bilanturi, si ce tine de conta, dar te referi si la contracte? In caz de control contabilul sa aiba access si la contractele firmei si se ocupa el de tot?

Orice birou de contabilitate are un spectru de servicii.

Sunt care se pot ocupa și de contracte și inclusiv și de facturare. Eu îmi emit singur facturile dar era când firma îmi emitea eu doar le ziceam ce și cui.

Le faci o împuternicire totală la notar și ai terminat. Oricum trebuie mers la notar să îți asumi semnătura lor electronică să poată depune tot în numele tău.

Prin totala te referi si ce tine de tine ca administrator (si ORNC)? Administrare SRL, semnare contracte, etc?

în afară de contul bancar, acela îl controlezi remote din homebank și orice trebuie plătit le transferi lor sau achiți tu direct la cine ce trebuie.

Poți și pentru contracte, da.

1 Like