AI tool to fix/change HTML/CSS

Dupa atita hype pe domeniul AI, am crezut ca o sa fie usor sa gasesc un tool pentru o chestie (zic eu) relativ simpla dar uite ca n-am gasit…asa ca las aici aceasta intrebare.

Am nevoie de un tool care sa primeasca URL-ul unei pagini si eu sa ii pot cere anumite modificari pentru pagina respectiva. De exemplu : “Vreau ca in footer, butonul de Contact sa fie float left fata de formul de Newsletter. Arata-mi cum pot obtine asta prin HTML si/sau CSS”.

Dupa cum stiti, ChatGPT nu are acces la internet (nu am testat modul premium).
Voi cunoasteti vreun tool care sa poata faca chestia asta ?

Mentionez ca am incercat si sa dau copy/paste la codul sursa HTML & CSS al paginii, dar e complicat, se depaseste lungimea maxima, nu stiu exact in cate fisiere e impartit CSS-ul si alte probleme…

2 Likes

Ii scrii la prompt ceva asemanator si iti genereaza.
Si vezi ce iti place.

Si dupiaia dai copy pastevla cod in inspect element so vezi cum sta in pagina

Am încercat de mai multe ori dar nu imi da soluția buna…

Aider îți poate citi un folder local, și îți și modifică cod, direct acolo. Necesită un pic de lămureală și set-up. L-am testat superficial, primele rezultate au fost mediocre, da n-am aprofundat suficient să-mi dau seama dacă-i vina lui sau a mea.

La ChatGPT premium ai plugin de browsing. Eu il folosesc de exemplu sa intre pe un URL si sa-mi extraga anumite informatii. Ma gandesc ca poate folosi in prompt inclusiv codul sursa (desi si aici pot fi multe exceptii - poate elementul tau e injectat via un javascript).

Da, dar nu vreau sa dau banii pe premium. Ma gândeam ca exista ceva free

Pe lângă Aider mai există și Auto-GPT. L-am încercat cu 3.5* și nu m-a impresionat, pe ce task-uri am încercat eu. Parcă nu merge cu api-ul gratis, eu am folosit sporadic, de vreo 3 ori, say 30-50 prompts de s-au adunat 0.30$. Trebuie să depășești 5$ ca să poți să folosești API pentru 4

+ Vercel v0 (waitlist)

also: KillianLucas/open-interpreter

++/LE: Devika; OpenDevin

2 Likes