Dupa atita hype pe domeniul AI, am crezut ca o sa fie usor sa gasesc un tool pentru o chestie (zic eu) relativ simpla dar uite ca n-am gasit…asa ca las aici aceasta intrebare.
Am nevoie de un tool care sa primeasca URL-ul unei pagini si eu sa ii pot cere anumite modificari pentru pagina respectiva. De exemplu : “Vreau ca in footer, butonul de Contact sa fie float left fata de formul de Newsletter. Arata-mi cum pot obtine asta prin HTML si/sau CSS”.
Dupa cum stiti, ChatGPT nu are acces la internet (nu am testat modul premium).
Voi cunoasteti vreun tool care sa poata faca chestia asta ?
Mentionez ca am incercat si sa dau copy/paste la codul sursa HTML & CSS al paginii, dar e complicat, se depaseste lungimea maxima, nu stiu exact in cate fisiere e impartit CSS-ul si alte probleme…
Aider îți poate citi un folder local, și îți și modifică cod, direct acolo. Necesită un pic de lămureală și set-up. L-am testat superficial, primele rezultate au fost mediocre, da n-am aprofundat suficient să-mi dau seama dacă-i vina lui sau a mea.
La ChatGPT premium ai plugin de browsing. Eu il folosesc de exemplu sa intre pe un URL si sa-mi extraga anumite informatii. Ma gandesc ca poate folosi in prompt inclusiv codul sursa (desi si aici pot fi multe exceptii - poate elementul tau e injectat via un javascript).
Pe lângă Aider mai există și Auto-GPT. L-am încercat cu 3.5* și nu m-a impresionat, pe ce task-uri am încercat eu. Parcă nu merge cu api-ul gratis, eu am folosit sporadic, de vreo 3 ori, say 30-50 prompts de s-au adunat 0.30$. Trebuie să depășești 5$ ca să poți să folosești API pentru 4