Am construit un "knowledge center" pentru site si m-ar ajuta feedback-ul vostru!

Salutare devs :slight_smile:

Astazi am lansat o sectiune pe site-ul nostru care se numeste “knowledge center”. Ideea din spate era sa facem o sectiune pe site unde sa putem sa pune niste mini guide-uri pe intrebari frecvente, gen “how to add x to y”, “how to build x using z” etc…

Momentan avem 5 mini guide-uri din astea scrise, toate care tin de framework-ul Bootstrap. Pe viitor vrem sa scriem guide-uri si despre HTML direct, CSS, React si alte limbaje si tehnologii.

Daca aveti un pic de timp si energie m-ar ajuta un pic de feedback legat de sectiune, content, design si asa mai departe :slight_smile:

Pagina: https://themesberg.com/knowledge-center
Exemplu de topic: https://themesberg.com/knowledge-center/bootstrap/bootstrap-to-html

Multumesc :hugs:

PS: o sa fie si un search bar in curand

nu ma “imbie” sa citesc mai multe articole
poate pagina pe care aterizez e undeva la jumatatea unui capitol si ma intereseaza sa vad rapid care sunt si celelalte sectiuni

1 Like

Exact, cam asta e si ideea. Omul cauta pe Google “what is Bootstrap”, “how to do X” si ajunge pe topic direct si vede instructiunile si explicatiile. Partea de knowledge center e mai degraba o chestie de a aduna topic-urile intr-un loc + categorizare.

Poate Knowledge Center in ansamblu va deveni interesant cu un search si vreo 300-400 de topic-uri deja cover-uite sa existe continut pentru mai multe intrebari.

Salut, arata destul de bine, nice & clean :slight_smile:

Dar e o discrepanta ca noi comunicam in RO dar platforma e .com si e in EN. E vreun motiv anume pentru acest lucru?

mersi