Am nevoie de ajutor pentru loghin.com

Buna dimineata tuturor,

As avea nevoie de ajutor pentru anumite lucrari incepute pe vremea cind era lansata comunitatea “phpromania”.

Cu stima
Ioan Chis,


https://www.linkedin.com/in/ioan-chis-44b234137/

Daca ne dai si niste detalii, vei avea mai mult succes. Poate o descriere in linii mari a proiectelor, ce anume ai cauta, programator ( backend? frontend? fullstack? ), dev ops, seo? Banuiesc ca iti treb PHP, dar cauti pe cineva cu cunostinte de un anumit framework?

Priectul este Loghin / Loghout il stie si adminul siteului Ionut Staicu, daca si-l mai aminteste.
sinngura rugaminte este sa nu am polemici din partea seniorilor sau chia si a juniorilor.
Poate va abtineti strict la partile tehnica.
nu visati la proiecte de milioane de euro ca platforma eromania, desi cea ce este de facut este enorm mai mult
Cu stima
Ioan.
P.S pe linga stantze si matrite ma m-ai delectezi si cu scrisul sper sa nu va deranjeze daca sint puitin anagramat, eu sint generatia lui î din i

ce cauti tu e ajutor platit :). Iti spun din experienta(sau sunt eu ghinionist), mai nimeni nu e incatat sa lucreze pe gratis indiferent daca e vorba de un portofoliu comun sau un site online care sa fie pentru o cauza.

Phpromania e comunitate moarta din punctul meu de vedere motiv pentru care nu se merita sa investesti timp sau ore de programare.

Eu daca as face un forum as face pentru ceva mai… generalist gen zona “fun” nu zona “programare”.

Nu vreau sa fiu critic dar un sistem de login e ceva… basic daca esti tehnic deci doar pentru asa ceva nu ai nevoie de ajutor.

1 Like

@ioan: îmi aduc aminte vag doar numele, dar nu mai știu ce anume făcea :slight_smile:

Crezi că ai putea spune pe scurt despre ce este vorba și pentru ce ai avea concret nevoie de ajutor? (poți edita primul post)

1 Like

Buna ziua tuturor
hai sa ne bucuram de proteste si de ce e mai important azi si maine,
De luni putem incepe sa discutam
Level coding, nu caut ajutor neplatit,
va v-oi putea da toate lucrarile pentru evaluare atit ca desing cit si ca programare si sa va “informez” cit am platit pentru fiecare linie de cod sau pixel de imagine.
Un weak end placut tuturor,
Speram sa schimbam Romania
Cu Stima
Ioan,

P.S. D.le Staicu, am discutat si in privat pe vremea lansari idei Loghin (prin 2005-20007) pe phpromania, acum cei de atunci trebuie sa aiba aproape virsta pe care o am eu (au fost multe discutii pe idei/proiecte Loghin neintelese la vremea respectiva).

Eu n-am înțeles absolut nimic de aici :expressionless:

1 Like

Poate te ajuta acest thread.

5 Likes

Haideti sa vedem cum stam cu lucrarile si cu platile.
Furnizorul n°1: Web Design Media
siteul lor: http://www.wd-media.com/
proiectul pilot a costat cca 2500 euro (realizat la inceputul anului 2008).
datorita modului de implementare a meniurilor (pe baza de ip) am aboandonat solutia intrucit putea sa creeze probleme pentru gestionarea a peste 100 tari si minim 5 limbi pentru fiecare.
Furnizorul n°2: Un “baiat” di Buzau, (citeva mii de euro, ami mult aruncati decit cistigati) cu acesta am inteles ca forumurile sint pline de cine ia munca si o da mai departe (in Italia se numeste “caporalat” in Romania sincer nu stiu cum o numiti).
Furnizorul n°3 + 4. Un designer si un programator din Chisinau. Doi baieti tineri cu care mi-a facut placere sa lucrez. Designerul a facut o serie de studii comandate de mine iar in urma colaborari au ramas active subdomeniile: register.loghin.com si accounts.loghin.com. cit si forum.loghin.com si web.loghin.com (acestea vor fi reluate de urmatori colaboratori)
Ca si plati circa 500 euro pentru design si 15.000 Euro programatorul (pentru o colaborare la distanta in cca 5 ani).
Furnizori Design 5-6: crearea de design pentru video.loghin.com, loghin.com si loghout.com stante.loghin.com, www.studiosanua.loghin.com documents.loghin.com, genealogy.loghin.com structures.loghin.com crearea de structuri pentru arbori genealogici, organigrame si structuri de personal, chat.loghin.com, mail si calendar.
diversele colaborari pe partea de design a fost platite de la 100 la 5.000 euro/ furnizor.
Furnizor 7: Programator extrem de serios si punctual in momentul de fata sintem in contact si raspunde oricaror cerinte sau urgente. Este persoana care a creat siteul studiosanua.com, genealogy.loghin.com si alte lucrari la organigrame, baze de date Ateco, ecc. Optim raport pentru care tin sa ai multumesc si pe aceasta cale.
Furnizor 8: Dupa plecarea in UK a baiatului de la Chisinau l-am inlocuit cu un “amic al unui amic al unui apropiat al familiei mele” (pare complicat dar e simplu). Acesta sa ocupat de partea de webmail.loghin.com si a refacut la register.loghin.com modul de organizare si inregistrare a userilor in Loghin.
Cost pentru 2 luni de colaborare cca 4500 euro (nu am toate datele exacte dar aproximarile pot rezulta destul de exacte).

Acum ramine discutia de pe phpromania unde “stimabila” tekkie considera ca acela este relevant in colaborarea cu mine. Multumesc pentru “ajutorul” dat insa nu sint cea ce cred uni (problema cu phpromania se va rezolva mai repede sau mai tirziu). Si pe d.ul Staicu (adminul acestui site) l-am cunoscut tot pe phpromania.

Cine a avut rabdare pina aici poate va trece si la alt “level”!

De ce ai investii o caruta de bani in ceva ce nu va depasi niciodata Google sau Facebook (sau orice mai vrea sa fie site-ul asta), nici macar la nivel de Romania? Nici daca ai investi 2-3 milioane de euro in publicitate nu cred ca ai reusi sa ai 1% din traficul google.ro

1 Like

Care este rostul ghilimelelor?

1 Like

Citeste Caragiale si vei afla!
sau daca vrei intra pe https://www.facebook.com/ioan.chis.1401 si vei vedea ca sunt persoane ce gindesc diferit de grup dar pentru asta nu trebuie exclusi din grup sau societate (prin diverse mijloace)!
oricum cine pierde este cel care ataca primul.
Ce rosta avea specificarea unui “thead” fara sa fie informata a lansat o defaimare ordinara la adresa mea!

in afara faptului ca Coogle este o “ammericanata” la fel ca si Amazon sisteme cu care nu sint de acord (si nici cu globalizarea in general).
Acum au pus mina si pe GitHub ca sa poata controla si stoarce si comunitatile (cea afacut si Oracle cu MySQL, daca nu gresesc se relanseaza Maria DB10 din nul free), si putem avea ai alte exemple.
Eu nu am publicitate pe Loghin, asta era clar de la inceput conceptele sint altele la fel si distribuirea viitoarelor profituri.
Daca doriti sa discutam despre persoana “ioan” o putem face dar eu am cerut altceva.
Daca comparam Google sau Facebool (si chiar LinkedIn si Amazon) o putem face dar in alt articol.
Aici am cerut altceva ( vad ca ne intoarcem la discutiile din 2008-2010) probabil comunitatea a ramas aceasi oameni nu se schimba asa cum in veci si pururi Romania nu va scapa de cei ce ne-au fortat sa plecam in “exil” (unde s-ar putea sa ajungeti si o parte din voi, la fel ca doi dintre colaboratori mei din trecut)!
probabil ca la urma urmei va trebui sa apelez sau sa caut colaboratori in comunitatea romaneasca din Torino (100.297 rezidenti) fara sa fiu “gazat” permanent intrucit gindesc in mod divers!

Eu nu am inteles nimic !

Ce-i loghin ala ?

4 Likes

un concept!

Nu știu ce vor să realizeze site-urile/aplicațiile astea, dar bugetele nu o vor permite. Cu 15.000 de euro pentru 5 ani, sau 5000 de euro pe două luni, nu se ajunge departe orice ar fi.

Idea e simplă: e nevoie de oameni implicați 100%. Ceea ce înseamnă că trebuie plătiți să nu aibă altă grijă în viață decât proiectele astea. Că vorbeam de Microsoft sau Facebook. Acolo oamenii sunt plătiți cu peste $100.000 pe an și, ironic, se bat companiile pe ei să-i atragă de unde lucrează. Uneori chiar pe „îți dăm dublu cât îți dau ceilalți”.

Înafară de începători nu văd pe nimeni să lucreze pe proiect, pe termen limitat, pentru entități necunoscute, pe bani puțini, etc. După cum spune și acest domn Ioan. Pe bani puțini e un băiat care dă munca mai departe, e un alt băiat care pleacă la muncă într-o țară mai de doamne ajută, din experiența mea cei care lucrează pe bani puțini au vreo 40 de proiecte la care lucrează concomitent așa că omul nu e niciodată prezent, niciodată nu știe despre ce e vorba, totul durează de 20 de ori mai mult, etc.

Sau pur și simplu e tânăr (sub 28 de ani) și nu a fost încă lovit de idea: „Am nevoie să plătesc rata asta 20 de ani de acum încolo, plus mâncare pentru copii, dacă soția rămâne fără loc de muncă, trebuie să plătesc asigurările de sănătate private, trebuie să pun bani de pensie deoparte, etc.”

3 Likes

reaction%20gif%20firefly%20funny%20lol%20wtf%20meme%20trolled

7 Likes

ok,
nu am de nunde sa bag 100.000 pe an intr-o persoana si nici sa dau de lucru cui face 40 de lucrari in acelasi timp.
Daca mai sint persoane cu conceptii din acestea trebuie sa stie ca nu vom avea nici o poibilitatea de colaborare.
Voi trece la activarea unui oficiu (in Torino) si voi lucra cu absolbenti de la Politehnica (stagiari) in plus contarctele sint acoperite de stat pe partea de salar asigurari sociale etc.
problema esta ca sint putin “patriot” si mi-au placut mereu colaboratori de limba romana (toti au indeplinit aceasta “conditie”) dar exista si alte posibilitati de care va trebui sa tin cont.
Oricum ce fac este imposibil de inteles (sint peste 90 dosare adunate in 10 anni) si multe lucrari au fost refacute ca si concept) normal nimeni nu va putea gestiona intregul sistem de unul singur (si sunt constient de asta) dar acum modularea mi-a permis lucrul pe zone separate.

http://www.loghout.com/
ca sa te induc mai mult in eroare

Am înțeles că ce cauți e forță de muncă română pentru un proiect care nu oferă un volum de muncă constant și o plată rezonabilă și pe care te poți baza.

Nu știu cum e viața în Italia, dar în România lucrurile sunt scumpe rău. Adică o colegă a soției și-a lua apartament cu 2 camere la peste 100.000 de euro. Casele la doar 100.000 de euro sunt la kilometri înafara orașului că în oraș nu prea găsești sub 200.000. Iar infrastructura e de toată jena. Da, dacă e ok să faci 2 ore dimineața și 2 ore seara pentru 10 kilometri, merge o casă înafară. Dar ce vreau să zic e că s-au dus zilele când 1000 de euro însemnau ceva.

2 Likes