API platforme food delivery

Salutare!

Oare a lucrat cineva de pe forum cu vreun API de la vreo platofrma de Food delivery(ex: Tazz, Glovo, etc.) M-ar interesa o metoda de a preluna informatiile din meniurile partenerilor insa la un simplu search nu pare sa aiba un API public pentru asta. Cel mai probabil tot la scraping ajung.

Multumesc!

De existat vad ca este ceva
https://api-docs.glovoapp.com/partners/index.html#section/Introduction

The Glovo Partners API is aimed at developers from POS systems that want to programmatically manage stores, keep their content updated and handle orders with the purpose of improving efficiency and keeping data in sync with their business.

2 Likes

Da, am vazut ca cei de la Glovo au ceva, dar asta e pentru parteneri. Cred ca ce vedem pe linkul postat de tine e mai mult pentru cei ce au un parteneriat cu ei. Cel putin dupa ce endpointuri vad expuse acolo pare ca despre asta e vorba.

Platformele astea au investit zeci/sute de milioane $ in tehnologie, de ce ai avea acces la o parte din proprietatea lor intelectuala gratuit?

Din experienta, oamenii de la Glovo Romania sunt extrem de deschisi si cauta in continuare noi oportunitati de parteneriate.

Just shoot them an email :slight_smile: