De ceva timp lucrez la o aplicatie destinata analizei, optimizarii si monitorizorii site-urilor. Ofera informatii despre Social trend, detalii despre cum e construita pagina precum si o analiza a competitorilor.
Primul lucru pe care l-am observat e ca nu nu afisezi diacritice corect. Atat in meta description cat si prin alte zone, cum ar fi la SEO in anchor text. Din ce vad, pagina e UTF8 dar probabil salvezi in baza de date raportul si ai alt format.
Imi place ideea (probabil si pentru ca de ceva timp planuiesc o aplicatie asemanatoare).
Design-ul cred ca ar merge imbunatatit in unele locuri, atat in site-ul de prezentare, cat si in aplicatie… Dar avand in vedere ca e la inceput, banuiesc ca este ok.
Legat de functionalitate, mi-ar placea sa existe mai multe informatii despre prezenta in retelele sociale (Twitter) si mai multe detalii legate de validarea markup-ului.
Fata de competitori, partea de Code Insights este cea care e in plus ca si modul. In rest, majoritatea se axeaza fie pe performance, fie pe social aau seo.
Pentru viitor am in plan adaugarea de noi features care sa se axeze mai mult pe partea de coding si sa faca aplicatia relevanta in procesul de dezvoltare.