Aplicatie web pentru tableta

Lucram la un demo, o aplicatie web care se doreste sa nu aiba deloc logica server side in speranta ca se va scala mai bine si poate o sa ruleze si pe alt server decat windows, asa ca am decis ca totul sa fie client side in javascript, single page application folosind angular, face call-uri la un serviciu REST din JavaScript folosind serviciul de AngularJS $http.
Am urmatoarele intrebari:
1.) Acuma vrem sa tranformam dimensiunile din pixeli(px) in viewpoints(vw) din CSS3 in speranta ca se va redimensiona pe toate device-urile, a mai lucrat cineva cu dimenisuni in vw si a avut succes ?
2.) Aceasta abordarea de a face call-uri din JavaScript la un serviciu REST ce probleme de securitate ridica ? am studiat pe net si am gasit ca si solutie sa folosesc header auhorization pe fiecare request cu token obtinut la autentificare pe care il salvez in storage de HTML5, urmeaza sa mai studiez subiectul cu securitatea am vazut un curs pe tema asta in angularjs pe pluralsight.

1 Like

Sunt un pic confuz: daca nu are logica server side, acele api call rest-uri ce primesc si de unde?

Si da, e o idee buna co token-uri pentru request-uri.

Da, mi-am dat seama dupa ce am scris ca exprimarea este incorecta, logica server side nu e in aplicatia web ci in serviciul REST.

OAuth ar fi o solutie buna + SSL

Nu am folosit niciodată vw/vh, dar am găsit azi acest demo: http://codepen.io/vcurd/full/ByerKw

Sunt curios dacă pe tabletă există aceeași problemă de zoom.

1 Like

O sa testez maine la munca pe tableta link-ul dat de tine, pana acuma se pare ca merge ok, m-ai lucrez cu un coleg pe proiect care s-a ocupat mai mult de partea de vw.