As vrea sa angajez pe cineva sa imi construiasca o aplicatie SaaS. Aveti sfaturi?

Am de doi ani in minte o idee de aplicatie mobila SaaS care cred ca ar putea avea succes. Am conceptul detaliat si designul UI, dar nefiind mobile developer, nu o pot construi(sunt pe design si front-end).

Asa ca as vrea sa angajez un dev(sau o echipa) care sa o construiasca pentru mine. Ma gandeam sa folosesc Flutter sau React Native, si Firebase. Bugetul este intre 10,000 - 15,000 de euro. Nu stiu daca banii astia ar fi de ajuns sau ar trebui sa astept pana am mai multi.

Nu am o problema cu ideea de a nu imi recupera investitia pentru ca utilizatorilor nu le-a placut aplicatia mea, sau pentru ca nu am facut marketingul cum trebuie. Imi e frica de a cheltui banii si la final a ma alege cu o aplicatie inceata, buggy sau chiar nefunctionala.

Este prima aplicatie proiectata de mine, si prima data cand as angaja pe cineva. Daca ati trecut prin asta, as aprecia niste sfaturi despre angajare si colaborarea cu un developer ca sa ducem proiectul la capat.

2 Likes

Cred ca ai putea sa il co-interesezi, ca sa faca treaba buna, am vazut un caz similar si a iesit o aplicatie praf, dev-ul a luat banii si a disparut

1 Like

Există o parte de backend?
Poți să o faci tu?
Asta ar însemna să poti face o versiune web întâi, fără interfață fancy, ci limitată la funcționalitate.

Dacă faci asta e mai ușor să găsești pe cineva să facă partea de mobil. Si mai ieftin.
Pentru că dacă vrei pe cineva versat si pe backend si pe mobil…

Nu exista o parte de back-end si nu sunt destul de bun sa fac ceva mai mult de un MVP pe back-end.

Trebuia sa mentionez asta.