Super, insa prefer tot sublime, voi?
Eu phpstorm , insa am un coleg fan Atom
Strict din punctul de vedere al API-ului cred că este mult peste sublime. Doar că limitările platformei își spun cuvântul. Pur și simplu se simte că e lent.
Tind să cred că dacă va continua moda IDE-urilor online și va fi implementat ca browser-based editor va avea un succes mai mare decât pe desktop.
Am instalat si eu iar Atom. Am deschis un proiect, am dat dublu click pe un fisier: “Editor has crashed”.
Oh yeah, mi-am amintit de ce nu l-am folosit.
Eu il folosesc cu mare succes pe un Mac mid 2012, in el editez fisierele markdown. M-am apucat de scrijelit chestiuni, si am zis ca sa am un editor doar pentru astea. Si, evident, code samples asociate textelor din markdown.
Nu am intampinat nici un crash, desi am stat pe varianta alpha cateva luni. A devenit lent doar de ieri, de cand am pus nuclide, cred ca dupa cateva zile or sa inceapa patchurile de speed si scapam si de asta.
Și eu l-am tot încercat dar de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie: prea lent.
Totuși, nu cred că-i de vină tehnologia de la bază; folosesc cu succes VSCode, care-i construit tot pe Electron și nu am văzut aceleași diferențe de performanță față de Sublime pe care le-am simțit la Atom… (și vorbesc despre Atom așa cum vine el de la mama lui, fără nici un plugin sau altceva ce l-ar putea încetini)
Atom mi se pare facut pentru front-end-eri.
Eu fac full-stack cu PHP pe back-end si destul de des SPA.
Inainte foloseam Sublime 3 cu multe pachete instalate, dar de doua luni am inceput sa folosesc PHP Storm. Este o diferenta mare dintre editor upgradat si IDE. Imi fac treaba mai bine si mai rapid cu PHP Storm.
Cateva lucruri despre el:
- nu am reusit sa lucrez cu el decat dupa ce am initiat un proiect nou. Daca preluam unul mid-term mi se parea prea mult.
- am mai adaugat 8 GB RAM la PC cu i7 4GHz.