Automatizari de procese ecommerce

Buna ziua,

Stiu ca sunt multe articole in acest forum ce fac referire la nevoia de automatizare intre magazine online si sisteme de gestiune. Este de datoria mea sa va mentionez ca exista o platforma SaaS care face deja acest lucru, fiind integrata cu Magento, Prestashop, WooCommerce, OpenCart si ERP-uri romanesti.
Problema generarii facturilor, a sincronizarii preturilor si stocurilor poate fi externalizata catre platforma FamShop. Astfel, magazinul online se poate ocupa exclusiv de marketing si livrare.

Va rog sa ma contactati pentru orice intrebari,
Florin Macau
Platforma FamShop

Salut,

Felicitari pentru applicatie. Sper sa aveti succes.

Un mic feedback legat de site. Ar trebui sa aveti mai multe detalii, poate pricing, maybe some pics, maybe how you stand in front of giants.

Interesant, insa nu prea este clar cum functioneaza si daca nu cumva complica lucrurile.
De exemplu, sa zicem ca magazinul este OpenCart si gestiunea este SAGA, ce ar putea automatiza?

Multumesc pentru raspuns, preturile sunt cu mult sub piata, fiind variabile in functie de particularitatile clientului, fapt ce explica utilizarea platformei FamShop inca de la o saptamana de la lansare. Ne orientam spre clienti astfel incat sa acoperim total nevoile acestora de automatizare. Mai multe detalii despre cum functioneaza sunt pe site-ul mentionat in prima postare.

O zi buna sa aveti,
Florin

Buna ziua,

Rolul platformei FamShop este de a elimina procesarea manuala, lucru care simplifica lucrurile intr-un magazin online. Platforma FamShop stie sa comunice deja cu magazinele online mentionate mai sus si peste 15 sisteme de gestiune, ceea ce elimina din start timpul de asteptare pentru pornirea in productie (pentru o integrare de la 0, ar dura o vesnicie, spre exemplu). In plus, expertiza noastra face sa ne integram usor cu noi sisteme de gestiune. Pentru mai multe detalii va rog sa vizitati url-ul din articolul initial.

In plus, avem solutie de inserare a comenzilor in Saga. Avem 2 clienti care folosesc aceasta sincronizare de informatie.
Daca sunteti interesat de integrare va rog sa ne contactati pe mail (adresa url se afla in primul articol).

Sper ca v-am lamurit.
Toate cele bune,
Florin

Idee buna. Cat de des de face sincronizarea dintre sistemele integrate? Sau de face in timp real ?

Lucrez pentru o companie care face asta, ╚Öi pot s─â zic c─â exist─â pia╚Ť─â, cel pu╚Ťin ├«n afara Rom├óniei.

Salutare!

Sincronizarea se face in timp real.

O zi buna,
Florin

Nu vreau sa par naspa, dar site-ul famshop ro nu ofera multe informatii.
Raspunsul asta iar pare sa fie evaziv

Cum?

Cum?

1 Like

Salutare,

Va inteleg perfect, insa cu parere de rau (aici sper ca nu par nici eu cum ati spus dumneavoastra) nu pot sa dau detalii tehnice, pentru ca sunt informatii sensibile. Aspectele detaliate impreuna cu garantia serviciilor noastre sunt stipulate in contractele cu clientii.

Ce pot sa mentionez este ca solutia noastra este optimizata pentru a consuma resurse minime.

Va multumesc pentru intelegere,
Florin

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.