Aveti vreo idee mai buna? (info laptop)

Salut,ma grabesc putin si numai voi ma puteti ajuta.Vreau sa fac cumpar un laptop,trecand de la un thinkpad t440 cu 8gb si i5 + un ssd.Am gasit pe cel.ro https://m.cel.ro/laptop-laptopuri/ultrabook-acer-swift-3-amd-ryzen-3-3200u-256gb-ssd-8gb-fullhd-sparkly-silver-pMCQ2MzInNg-l/ si vreau sa stiu daca merita.Nu stiu sigur daca poate rula photoshop cc.

In afara de ecranul FHD, stiu ca nu poate ajunge la performanta celui vechi si nici la materialele folosite. Multumesc mult de tot !

E slabut ce ai postat tu, incearca unul din astea 2:

https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-s340-14api-amd-ryzen-5-3500u-pana-la-3-7ghz-14-full-hd-8gb-ssd-1tb-amd-radeon-vega-8-graphics-free-dos-albastru-inchis/cpd/LAP81NB007ARM/

Multumesc, depasea bugetul meu, totusi am ramas tot la un lenovo prin link-ul de afiliere lasat pe devforum catre pcgarage,sper sa le fi inregistrat comanda.

https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/14-ideapad-s340-fhd-ips-procesor-intel-core-i3-8145u-4m-cache-up-to-390-ghz-8gb-ddr4-512gb-ssd-gma-uhd-620-no-os-abyss-blue/

Daca imi deschide photoshop-ul sa fac mici modificari,sunt multumit.Sunt speriat putin pentru ca in detalii scrie ca ar avea tastatura iluminata,dar in poze nu s-ar vedea acea iconira pe butonul de space,cum era normal.Anyway,operatorul mi-a confirmat ca ar avea,datorita fisei tehnice de la producator.Sunt in Germania si mi-l ridica altcineva,de aceea nu as dori complicatii.Multumesc !

Cred ca este combinatia de taste Fn + Space

Sau, la unele modele se apride cand apesi ceva de pe tastatura.