The biggest lesson I’ve taken away from this endeavor is that AWS assumes you have access to some VC-backed bank account, and thus litter their documentation with traps where you have no choice but to give them more money.
Anecdotic, absolut toți cu care am interacționat și sunt pe AWS ori au vreo șustă pentru credite nelimitate (din vreo campanie), ori VC, ori sponsorizări, ori discount de la AWS, ori au fost păcăliți
Subscriu, de cate ori am incercat AWS am fost dezamagit. Costuri ascunse, meniu teribil de incurcat, timp pierdut cu configurarile, performante ok-ish dar nu exceptionale (probabil dupa buget). Ultima oara am anulat contul pentru ca nu gaseam lista serviciilor comandate intr-un singur loc si descrierea costurilor, ca sa stiu din ce e formata factura.
Poate cand dau de o mina de aur si pot angaja un “AWS engineer” o sa ii reconsider.
Hai sa ma plang si eu putin de AWS.
Am incercat fara succes sa trimit niste optiuni pentru composer install
care se ruleaza la fiecare deployment.
Nu a fost chip sa nimeresc sintaxa potrivita sau formatul potrivit, habar n-am…in orice caz foarte frustrant ca nu exista un tool care sa-ti valideze fisierul de config.
Aveti experiente mai pozitive cu alte platforme care sa asigure aceleasi servicii ?