Bisnitarii programelor de mentorat in IT

Tot ce zic ei e fezabil, nu zic nu dar mie-mi pare că ăștia au văzut banii ăia doar în poze și cred că dacă-și pun 2 turtlenecks o să-i credem toți steve jobs.

Pe mine din start îi descalifică pentru că nu văd nicăieri experiența și sumele lor ca freelanceri. Vreau să văd cât ai încasat tu în 5 ani de freelancing.

Și dacă n-ai făcut banii ăia constant pe o perioadă îndelungată înseamnă că NU ai skill-urile necesare de negociere, vânzare, marketing, ca să nu mai zic de cel mai important: skill-ul tehnic și organizațional. Ai avut noroc de un proiect în care ai făcut 1-2 luni o sumă mai măricică și gata ‘am făcut până la 5k pe lună’. Fix.

Vând vrabia de pe gard pe care nici ei n-au prins-o.

4 Likes

Tu n-ai inteles. N-au vazut banii aia pentru ca i-au refuzat. N-au nevoie de ei :slight_smile:

Doar ii invata pe altii care au nevoie de bani cum sa ii faca.

Sigur, cer bani multi pentru asta pentru ca vor sa-i doneze pentru binefaceri.

1 Like

Nu stiu exact daca aveti timp sa cititi sau daca e voie sa dau link, dar am scris acum pe subiect. Am dat si link spre thread, sa vada lumea tot :smiley:

Hai sa va invat sa faceti freelancing - Filip Iulian Pacurar (Filipac)

2 Likes

Blog - Libertate.init()

Golden :smiley:

3 Likes

:muscle: au muncit la greu

Am incercat sa apelez Libertate.init(), dar mi-a trantit un null pointer exception

1 Like

Mie imi place ca au totusi un pic de grija la imagine si la nivel de haine, m-am uitat din curiozitate la cateva video-uri de la ei, Tommy si Polo sunt brandurile cu care se afiseaza cel mai des… :smiley:

1 Like

Cand ceri atatia bani de la un “cursant” trebuie sa te afisezi mai profi, sa meriti banii aia

și cu bluză turtleneck. Neapărat.

Adaugă 5 puncte de credibilitate automat.

2 Likes

Worked for Steve Jobs I guess… :joy:

And for Elizabeth Holmes

12 Likes

underrated comment

2 Likes

In 2018, the U.S. Securities and Exchange Commission charged Theranos and Holmes with deceiving investors by “massive fraud” through false or exaggerated claims about the accuracy of the company’s blood-testing technology; Holmes settled the charges by paying a $500,000 fine, returning 18.9 million shares to the company, relinquishing her voting control of Theranos, and being barred from serving as an officer or director of a public company for ten years.[6]

de aici

1 Like

Sillicon Valley erau disperați după o femeie CEO extraordinară și a profitat la maxim.

Efectiv toate clipurile cu povestea ei sunt un clișeu cap coadă. A renunțat la Stanford pentru că era prea deșteaptă, oamenii au crezut în ea chiar dacă n-a avut nici o realizare concretă, pentru că efectiv e ilegal să nu crezi intr-o femeie cu vise mari.

2 Likes

Si Yahoo a crezut. Si IBM. Lista mai poate continua dar prevad un ban asa ca ma opresc aici.

revenim la broscarii testosi pentru un moment? :grin:

Matei Cernăianu tipul care si-a triplat venitul avand patru ani experienta. habar n-am ce inseamna acest “triplat”, ca nu a zis cifre, dar a zis de vreo 2-3 ori ca “si-a crescut brandul personal”.

O fi un brand personal privat… :facepalm:

1 Like

ba dar ce cauta liceul unde am facut pe acolo??

Mai bine alegeau unul cu venit zero initial, puteau sa spuna ca i-a crescut de o infinitate de ori :slight_smile:

2 Likes

Brandul de pe github e imbatabil:
mateic21 (Matei Cernaianu) / Repositories (github.com)