Blinkist, 50% off la abonamentul anual

carti
discount

(Gabriel Nechita) #1

Blinkist e o platformă care oferă rezumate la cărți de non-ficțiune (au vreo 2000 de rezumate, adaugă câteva zeci în fiecare lună).

Eu citesc destul de mult și îmi place să îmi aleg cărțile în funcție de cât de interesant mi se pare rezumatul unei cărți.

Mai folosesc rezumatele și ca pe o strategie de a reține mai mult din ceea ce am citit (să îmi reamintesc ceea ce am citit în carte) și da a selecta cărțile pe care vreau să le citesc în continuare. Calitatea rezumatelor este una foarte bună, am comparat cu câteva cărți pe care le-am citit de câteva ori (Art of Ware, The Prince) și se apropie foarte mult și de notițele și paragrafele pe care mi le-am extras din acest cărți.

Am descoperit un cod de discount în valoare de 30% și de curiozitate am testat și alte variații acel codului de discount și am dat peste un cod de reducere de 50%.

http://jump.blinkist.com/SHVK

Link-ul este afiliat. LUCKY50 e codul de reducere.

Eu am pachetul premium, că îmi trimit rezumatele pe Kindle și mai ascult rezumatele în format audio atunci când merg pe jos. Au refund 30 de zile dacă nu vă place.

PS: probabil vă întrebați, de ce ai citi rezumatul și nu cartea? vorbind de cărți de non-ficțiune, te intereseaza retenția informației, nu arta cu care a fost scrisă, deci dacă scopul citirii unei cărți de non-ficțiune e să dobândești informație, atunci rezumatul unei cărți este un strategie care sprijină retenția informației.