Blockchain products

Salutare!

Căutăm Software Engineers cu colaborare prin PFA/SRL pentru start-up-uri cu produse pe Blockchain:

  • Senior Backend Engineer pentru un proiect greenfield, un produs revoluționar pe Blockchain (se dorește lansarea anul acesta), care va ușura utilizarea tehnologiilor Blockchain pe Big Data în multi-player Web3

  • Senior .Net/Full-stack .Net Developer pentru ajutor unei echipe foarte bune la rescrierea produsului companiei, un NFT marketplace conceput pentru a proteja artiștii de încălcarea drepturilor de autor

Pentru mai multe detalii aplicați pe site-ul nostru sau contactați-mă direct :slight_smile:.

1 Like

poti sa ne spui mai mult despre asta?

Desigur, practic partenerii noștri vor să lanseze un produs nou: Blockchain pentru Big data, vor să ușureze utilizarea acestuia în multi-player Web3 cum au făcut cei de la Snowflake pt single-player Web2. Poți să-mi lași o adresă de email și îți trimit toate informațiile colectate despre perspectivă cu drag :slight_smile:

cum o sa functionze blockchain pentru big data pentru multi player web3. scuza-ma, dar sunt niste cuvinte interesant dar nu spun nimic

  • blockchain
  • big data
  • web3

poti sa-mi oferi un exemplu, sau ce problema incearca ei sa rezolve care poate fi rezolvata doar cu blockchain + big data

1 Like

Cred că cel mai bine ar fi să-ți trimit pe email toate informațiile colectate (chiar e foarte detaliat cu demo-uri și prezentări direct de la partenerii noștri).

1 Like

nu multumesc. preferam sa vad un use case, fara full of marketing crap din partea ta.

Puteai sa il primesti pe mail si sa vezi acel use-case chiar de la sursa probabil mai bine decat poate sa-ti explice domnisoara recruiter :slight_smile: Dupa puteai sa decizi daca este marketing sau nu, dar se pare ca ai toate informatiile de care ai nevoie deja, nu-i asa?

Spor la hate!

6 Likes

de ce sa-mi ofer adresa de email unei companii de recrutate care nu doreste sa puna un USP despre jobul lor pe un forum? este hate pt ca descrie a lot of buzz words si nimic altceva? bun. sa fie hate.

Pot să-ți trimit informația menționată și pe LinkedIn, am sugerat email pentru că îmi este cel mai la îndemână, dar cum dorești. Pe mine mă găsești aici, poți să mă adaugi la conexiuni.

Mulțumesc, exact așa este. Am toate detaliile direct de la sursă și nu am cum să explic la fel de detaliat și tehnic cum au făcut partenerii noștri :slight_smile:.

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.