Azi, în cadrul unui training mi s-a dovedit, că am tipul de comportament analitic ca majoritatea dezvoltatorilor de software și probabil și aceasta contribuie la entuziasmul resimțit povestind despre rolurile pentru care recrutez.
Elementul menționat mai sus și experiența de până acum din recrutare în IT mă ajută să observ ce este atractiv la o perspectivă nouă, în cazul de față un proiect pentru .𝐍𝐄𝐓 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫s în cadrul unei companii de produs din domeniul 𝐅𝐢𝐧𝐓𝐞𝐜𝐡.
Am schițat o listă de aspecte relevante care sună cam așa:
Produse stabile, complexe și foarte performante, care inovează constant zona de trading (chiar am văzut un demo și mi-ar plăcea ca multe dintre aplicațiile pe care le folosesc să aibă rapiditatea acestora).
Caut 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐬 în sensul adevărat al cuvântului, adică oameni care văd limbajele de programare și codul mai mult ca pe un tool pentru a construi produse/rezolva probleme. (Angajare exclusiv cu CIM.)
Adevărul este că ne petrecem o mare parte din timp la job, așa că de ce să nu facem asta alături de o companie care ne va pune pe noi pe prim plan? Partenerii noștri au o 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢 (hint: chiar și numele companiei scris cu litere majuscule arată ca o echipă de oameni voioși, primitori).
Citește descrierea jobului, cu siguranță voi fi pe atât de încântată să îți vorbesc despre rol, pe cât vei fi și tu să aplici!