Calculare valori input

Am 3 input in HTML
Cu id-urile cantitate, pretunitar, prettotal,

Cu acest js calculez cantitatea ori prețul unitar și îmi rezultă în input rezultatul înmulțirii

        var a = $("#cantitate").val();
        var b = $("#pretunitar").val();
	$("#prettotal").attr("placeholder", +a * +b);

Când apăs un button mai adaug în HTML încă 3 input-uri cu id-urile cantiate_2, pretunitar_2, perttotal_2, mai apăs odată mai adaugă încă 3 input-uri cu id-urile cantiate_3, pretunitar_3, perttotal_3 și tot așa…

Cum aș putea calcula prețul total pentru fiecare input nou?

Daca e ceva mai mult decat o tema / proiect de jucarie / invatare, recomand calduros efectuarea operatiilor in server-side. Mai sunt si sfaturi de genul acesta, poate ajuta.

2 Likes

Itereaza prin campurile undei ai pretul total si aduna valorile din ele.

Si baga si tu niste verificari. Inputul sa fie numeric, sa aduni numere nu stringuri sau alte nebunii.