Caut ajutor part-time. Skilluri care am nevoie: VueJS și Laravel

În momentul de față lucrez pentru o companie din SUA la diverse proiecte, plus un proiect personal, toate sunt VueJS + Laravel.

Știu că în general React e cel mai cunoscut, dar la momentul respectiv VueJs a fost mai rapid de învățat și a venit nativ în Laravel așa că am început proiectul în sine așa, și a mers foarte bine până acum.

E vorba de o aplicație internă de management, un fel de ERP intern, aplicație specifică care va fi folosită doar de compania angajatoare deocamdată.

Ca și cerințe, este 100% remote, și eu lucrez 100% de acasă, programul este irelevant cât timp task-urile sunt îndeplinite.

Aveți nevoie de o entitate care să factureze (deci PFA sau SRL).

Pentru început aș prefera să folosim o platformă gen UpWork, plata poate fi la oră, până căpătăm încredere unul în altul, apoi discutăm altfel. Nu vreau să păcălesc pe nimeni dar nici nu vreau să fiu păcălit, știu că UpWork are 8% comision, dar are aplicația de remote foarte ok. Apoi putem simplifica lucrurile.

La început ar fi part time, mici proiecte și task-uri de care eu nu am timp, apoi poate evolua în full-time cu salar de până la 3k USD (atât e bugetul total, cât se va factura, taxele și impozitele sunt problema voastră, americanii așa lucrează peste tot, așa negociez și eu).

Dacă aveți întrebări puteți posta aici, sau trimite PM, cum doriți.

P.S: N-am mai fost de ceva ani buni în postura de angajator (vreo 9 ani) așa că scuze dacă am uitat ceva detalii sau nu am exprimat cerințele destul de clar.

Mulțumesc.

1 Like

Dacă vrei UpWork doar pentru tracking, vezi că https://tracker.toptal.com este ce ai nevoie: face un screenshot la fiecare X minute, face camera shoot, are idle time etc.

Îmi dai mie 3% și suntem ok. :troll:

1 Like

Pentru tracking dar și pentru asigurarea unui teren neutru pentru amândoi.

Dar sunt deschis și la alternative.

În ultimul rând voi aplica cu proiectul pe upwork dar aș prefera să lucrez cu compatrioți pe cât posibil, ca să avem cât de cât fus orar compatibil, și să putem vorbi cât de cât mai direct.

Am uitat să specific că limba engleză este esențială, dar cred că se subînțelege.

Daca ar fi sa faci un raport front-end vs. back-end, cam cat efort consideri ca ar trebui alocat pentru front-end? Mai mult de 20-30%?

Cam da, chiar și peste 50%.

Din păcate interacțiunea cu userul e ceea ce contează in ziua de azi, nu mai merge doar cu tabele și săritul de la o pagină la alta.

Și eu din cauza asta am trecut pe VueJS pentru că mi s-a părut foarte accesibil. Lor iar le place la nebunie felul ăsta de lucru ‘instant’ și progresiv, așa că se așteaptă să fie așa cam tot.

Backendul e relativ simplist, CRUD și niște chestii mai complexe dar nu extrem de complicate.

Pe front end aș avea nevoie mai mult.

Aplicația e împărțită pe module independente, au în comun poate doar 2-3 models, cum ar fi angajații sau userii, sistemul de permisii și cam atât.

Multumesc pentru raspuns. S-ar putea sa am pe cineva interesat.
Va pun in legatura daca e.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.