În momentul de față lucrez pentru o companie din SUA la diverse proiecte, plus un proiect personal, toate sunt VueJS + Laravel.
Știu că în general React e cel mai cunoscut, dar la momentul respectiv VueJs a fost mai rapid de învățat și a venit nativ în Laravel așa că am început proiectul în sine așa, și a mers foarte bine până acum.
E vorba de o aplicație internă de management, un fel de ERP intern, aplicație specifică care va fi folosită doar de compania angajatoare deocamdată.
Ca și cerințe, este 100% remote, și eu lucrez 100% de acasă, programul este irelevant cât timp task-urile sunt îndeplinite.
Aveți nevoie de o entitate care să factureze (deci PFA sau SRL).
Pentru început aș prefera să folosim o platformă gen UpWork, plata poate fi la oră, până căpătăm încredere unul în altul, apoi discutăm altfel. Nu vreau să păcălesc pe nimeni dar nici nu vreau să fiu păcălit, știu că UpWork are 8% comision, dar are aplicația de remote foarte ok. Apoi putem simplifica lucrurile.
La început ar fi part time, mici proiecte și task-uri de care eu nu am timp, apoi poate evolua în full-time cu salar de până la 3k USD (atât e bugetul total, cât se va factura, taxele și impozitele sunt problema voastră, americanii așa lucrează peste tot, așa negociez și eu).
Dacă aveți întrebări puteți posta aici, sau trimite PM, cum doriți.
P.S: N-am mai fost de ceva ani buni în postura de angajator (vreo 9 ani) așa că scuze dacă am uitat ceva detalii sau nu am exprimat cerințele destul de clar.
Mulțumesc.