Caut Angular 4 cu angularfire2 dev pentru acoperirea unor taskuri treaba pentru intermediar

Salutare! Am mai facut acest post undeva in urma cu o saptamana si as dori sa revin. Am o aplicatie web creata cu angular 4 si angularfire2, firebase, etc. Am nevoie de un developer cu experienta in angular care ma poate ajuta sa termin aplicatia. Taskurile nu prezinta o dificultate foarte ridicata. Este vorba de creerea de user array in db si atribuirea unor roluri specifice de genul (admin, utilizator, editor). Pe langa asta sunt necesare cateva fixuri legate de redirect (automate redirect after login). NU este obligatoriu ca persoana sa aiba o reprezentanta legala de genul pfa, etc. Singurul aspect este ca va trebui sa discutam prin intermediul unui program ce permite remote view (team viewer, skype share screen, etc.). Va rog trimiteti un mesaj privat sau lasati un comentariu cu date de contact. Multumesc anticipat !

Are legătură cu asta? Caut Expert in Angular Framework alaturi de AngularFire2 pentru asistenta in dezvoltarea unei aplicatii web

Da! Sper ca nu e deranjant ca am postat iar dar nu am primit un raspuns din partea nimanui am zis sa mai postez odata.