Caut [contra cost] un freelancer să colaborăm la un proiect VueJs pe partea de CSS/Bootstrap pentru a implementa un design în css

  • Freelance - single project
  • Remote
  • Experiență cu CSS și Bootstrap, eventual și VueJs;

Ideea este simplă, am un proiect pe care îl fac în VueJS și Bootstrap, mai exact următorul framework (https://bootstrap-vue.org/) și la care trebuie aplicată o temă generală css pe ce imagini mi-a dat clientul.

Gen background, stilul butoanelor (primary, secondary, etc) eventual stiluri suplimentare dacă e nevoie, respectând toate convențiile bootstrap. Job-ul meu este să-l conving pe client să păstrăm pe cât posibil componente standard și el e de-acord, dar evident, vrea un design vizual al lui. Implementată sigla, niște resize-uri pe ici pe colo dar în mare parte respectă toate convențiile.

Dacă treaba merge bine, eventual va mai fi la câteva părți gen implementat (ceva existent, nu de la zero) un slideshow viewer, chestii din astea vizuale.

De ce nu le fac eu?
Pentru că sunt presat de timp cu job-ul principal + alte proiecte, nu sunt mare fan css și design, și trebuie să mă ocup pe partea de backend (Laravel) pentru a implementa multitenancy, plăți și un permission system. Și a trebuit să iau proiectul ca să mențin continuitate și relația bună cu clientul (partea de PR a freelancingului :slight_smile: ).

Mod de lucru
Ne întâlnim pe ceva gen Skype/Hangouts/etc să explic proiectul, există un repository pe bitbucket, vom face un branch pentru tine (ca eu să pot lucra în continuare la alte secțiuni) și facem merge din când în când dacă îmi spui că e funcțional.

Poți da clone la proiect local, configurat cu vagrant, homestead, WAMP, orice aveți.

Plăți și costuri
Discutăm fix pe moment după ce explic toate detaliile, dau screenshot-urile și designul aplicației.

Am nevoie de cineva care poate emite o factură (din SRL, PFA) pentru așa primesc și eu banii.

Am rezolvat se poate închide.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.