Caut developer Magento2

Salutare, caut pe cineva priceput sa facem un Marketplace folosind magento2 + o Tema cumaparata+ extensii. Eventual poate fi nevoie si de scris ceva cod, dar in pricipiu fololosim ce gasmim sa cumparam. Pentru mai multe detalii astept un mail cu nr de tel la [email protected]

prin “sa facem” vrei sa spui ca esti in cautarea unui partener sau doresti sa angajezi pe cineva?

Pai am postat in oferte de munca, deci sa angajez.

De ce ai avea nevoie de cineva priceput in cazul asta? Nimeni priceput s-ar baga sa instaleze si configureze plug-inuri, ca apoi sa iti explice de ce nu se pot face unele chestii, ca pierzi updatibilitatea la noi versiuni daca le modifici, sau de ce sunt bug-uri ca ala nu se impaca cu aia.

1 Like

Salut,

Este nevoie de scris cod pentru ca orice extensie este lucrata sa mearga pe template-ul default si ca multe altele nu se pupa.

Offtopic/ Sfat: Nu stiu daca esti tehnic sau esti priceput, insa decizia asupra platformei trebuie consultata cu cineva care stie. Magento este foarte misto, insa nu este o platforma prietena cu timpii de programare. Decat sa bagi o gramada de bani, mai degraba lucreaza cu ceva mai light, gen Prestashop, unde poti face repede un MVP. Ori vreun saas cunoscut care ofera ce vrei.

Daca chiar stii ce vrei, go for it.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.