Caut un incepator in Javascript si React pentru studiu

Salutare,

De 8-9 luni incerc sa imi schimb cariera si am inceput sa invat Javascript printre altele. Fiindca am observat ca invat mult mai bine/repede impreuna cu cineva la acelasi nivel (mai mult sau mai putin), daca exista cineva in Bucuresti disponibil pentru cateva ore pe saptamana, poate ne putem intalni (putem fi mai multi chiar - cu atat mai bine). Deci avem doritori ?

2 Likes

Nu-i mai eficient sa inveti de la cineva care stie mai multe - chiar daca te simti ca un noob pe langa? Sunt curios. :slight_smile:

Ar fi foarte eficient probabil. Sunt un n00b si nu ma deranjeaza asta.

1 Like

Well, toti suntem noobs la o gramada de chestii, nu-i nimic rusinos in asta. :smiley: Daā€™ tot sunt curios de ce preferi sa inveti cu oameni care stiu la fel de multe ca tine, in loc sa inveti cu oameni care stiu mai multe ca tine.

M-am gandit ca e posibil ca cineva care deja profeseaza nu prea are timp sa-si bata capul cu cineva care este inca la inceput. Mai mult, cineva aflat la aproximativ acelasi nivel se Ć®ntĆ¢lnește cu aceleași probleme ca si tine (in cele mai multe cazuri) si cred ca rezolvarea unor astfel probleme se face mult mai putin superficialā€¦ Nu stiu daca ma fac bine inteles. Mi-ar conveni sa invat de la cineva care stie mult mai multe dar sunt greu de gasit astfel de persoane.

PS. Nu am cum sa urmez cursuri din diferite motive (nu le enumar aiciā€¦ dar in mare serviciul e de vina :slight_smile: )

2 Likes

Poti sa intri in acest grup de meet up. Parca aici se organizeaza o ieseala Code and beer.

Asta daca esti din Bucuresti

1 Like

Daca vrei sa te dezvolti pe partea asta iti recomand sa iei un code kata sau un mini proiect care sa iti dea efectiv taskuri dar asta dupa ce intelegi mai bine limbajul si frameworkul cu care te joci. Nu ai neaparata nevoie de cineva cu tine. E placut sa ai o companie faina langa tine cu care sa inveti aceleasi lucruri dar totodata se poate sa va si incurcati rau fiindca o sa faceti mai multe hackuri decat rezolvari corecte in lipsa unuia mai cu experienta.

si-atunci daca face singur un mini-project nu tot hackuri ajunge sa faca? care e diferenta daca lucreaza singur sau cu inca cineva de acelasi nivel?

Eu mereu am fost pentru lucru in echipa si consider ca te dezvolti mai usor, nu neaparat din privinta cod-ului scris ā€˜corectā€™ ci mai mult ca va impingeti unii pe altii. Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti ca m-as fi implicat sa te ajut sa inveti sau sa intelegi anumite concepte din javascript.

Nu am mentionat ca ar fi vreo problema. Am spus concluzia mea din experienta personala. Atat. Oricum intentia asta e una amazing si mi-ar placea sa vad tot mai multi programatori cu idei de genul meet and code something

1 Like

Dupa aproximativ 8 luni de tutoriale (freecodecamp, w3schools, mdn si multe altele) m-am apucat si de proiecte pentru ca ma plafonasem. Repetā€¦ desi mi-ar place sa lucrez/invat singur, din cauza timpului redus pe care il am la dispoziție si lipsei de structura sunt convins ca as progresa mai mult impreuna cu cineva.

Poate facem un remote screen in vs candva :slight_smile: . Am multe de invatat si daca ai timp vreodatăā€¦

cu cea mai mare placere, mai este un baiat de pe forum pe care-l mai ajut cand are intrebari deci nu ma deranjeaza.

1 Like

Salut, TIbi.

Sunt un incepator in JavaScript si React. Asta invat in prezent. Da-mi un mail pe roniccolo@gmail.com sau adauga-ma pe facebook, Marius Cimpoeruā€¦aceeasi poza de profil.

1 Like

Salut Marius,
Ti-am lasat un mesaj.