Ce folositi pentru email delivery? Pros and Cons

Eu unul pana recent am folosit Mandrill iar acum am trecut complet pe Mailgun

Diferenta? API-ul de la Mailgun este mult mai curat si simplu plus acest endpoint este top-notch: http://documentation.mailgun.com/api-email-validation.html#example . L-am integrat direct in validarea email-ului si ca bonus points filtreaza si robotii care incearca sa trimita chestii aiurea prin form.

2 Likes

Drăguț, o sa ii dau o șansă.

Eu folosesc Mandrill pe PHP, NodeJS, chiar și pentru postfix l-am integrat ca sender al serverului linux.

Mailgun si eu. Sunt foarte multumit, dar altceva nici nu am testat, deci nu pot face comparatie.
Uneori ajung mail-urile in ~10 minute, dar se intampla foarte rar.

Mailgun folosesc si eu la cateva aplicatii pe PHP.

Noi folosim Amazon SES. Dar tot asa, n-am testat si altceva ca sa pot spune ca e “mai bun decat”. Suntem foarte multumiti.

1 Like

Amazon SES si Mandrill. Amandoua mi s-au parut destul de rapide, insa daca ar fi sa judec dupa portofel… atunci castiga SES-ul.

La Altex folosim Mandrill pentru tranzactionale si Mailchimp pentru newslettere.

Mandril are o chestie care ma enerveaza, desi o inteleg. Daca un user da spam la mailul tau, va refuza efectiv sa ii trimita alte mailuri pentru o perioada.

Avem clienti care au dat spam la un email tranzactional(nu stiu de ce ai vrea sa faci asta, dar in fine), apoi la 1-2 luni au comandat licente electronice de la Altex. Bineinteles, Mandrill nu a trimis nimic, mailul era marcat Rejected pe motiv de spam, iar tot departamentul de Customer Service in capul meu.

6 Likes