Ce screen recorder folositi?

Salutare. Caut un screen recorder pentru Windows, dar nu am reusit sa gasesc ceva decent (fara watermark / 1000 reclame / pret cat un apartament). Ceva recomandari?

Am deja OBS, dar sunt foarte multe situatii in care trebuie sa inregistrez o anumita zona a ecranului, iar in OBS trebuie sa faci o gramada de manevre (crop, scale etc).

Merci

ShareX. Open source și decent.

Alternativ, Screenpresso.

Ambele fac și screenshots și video. ShareX mi se pare foarte neintuitiv în unele aspecte, dar, în ansamblu, își face treaba.

Am renunțat la Screenpresso doar pentru că nu știe să urce pe S3 și să pună url corect în clipboard, iar dev refuză să rezolve asta. :person_shrugging:

1 Like

eu am fost multumit de OBS Studio

1 Like

Si eu folosesc OBS, doar ca pentru filmari rapide este putin peste mana sa selectez zona pe care vreau sa o filmez.

ShareX am folosit si eu pe Win. Ii duc dorul :frowning:

2 Likes

Eu folosesc win + alt + r
Screen Recorder original de la windows. e bunicel si fara watermark

iaca setarile:
image

le faci in win + G

e in meniul de la game bar.

1 Like

Poți captura o anumită zona cu Game bar?

_

2 Likes
1 Like
1 Like

ScreenFlow pentru screencasts si CleanShot X pentru quick and dirty.

dintr-o anumita zona nu stiu, dar dintr-o aplicatie da

Daca ai placa video Radeon, poti din softul lor. Free, fara watermark, fara limita pe calitate. Poti inregistra o fereastra sau tot ecranul.

1 Like

Multumesc tuturor pentru recomandari.

Am instalat acum 10 minute ultimul update de la Windows 11 si am gasit asta:

Deci nu mai este nevoie sa instalez nimic :))))))

2 Likes

Merci! :smiley:
Chiar aveam nevoie si nu prea aveam chef sa instalez ceva extern.

1 Like

Tu nu trecusei pe mac ?

La birou. Acasa win.

eu am folosit multa vreme Jing. ce-mi place, pe langa ca poti selecta zona unde sa inregistreze, e ca poti face upload in contul tau. cand ai nevoie sa trimiti cuiva, doar trimiti link-ul.

btw, cu win+shift+s faci screenshot cu snipping tool. n-am gasit inca shortcut ca sa faci video

1 Like

Merci pt recomandare

Asigura-te ca ai ultima versiune la snipping tool. A apărut acum cateva zile parca.

Asta pentru că este o idee bună implementată prost.

Poți înregistra video doar dacă deschizi aplicația (deci NU merge cu win+shift+s). Și nici nu înregistrează audio, pentru că cine a mai pomenit audio amestecat cu video???