Cine face aplicatia/POS-urile la KFC/McDonalds?

Zilele astea au introdus în Cluj POS-urile cu touch screen și la KFC.

In primul rând nu îmi plac aparatele alea din motive de igienă și UI/UX prost, la MC era scandal de fiecare dată că nu se dă bon la aparat și nu scrie nici numărul comenzii… N-au nici om la singura casă cu numerar.

După am încercat aplicația de telefon de la KFC și pare că e scris de ceva începător în ceva soluție low-code că nici parola nu o pot reseta… Aşa e aplicația de jumătate de an.

Cumva ar trebui reglementate prin lege cum ar trebui să funcționeze chestiile astea că lumea o să se uite cu scârbă la tehnologie cum atinge așa ceva. Din păcate ălora care le dezvoltă le doare undeva de QA.

2 Likes

Probabil nu sunt dezvoltate local. Aceleași order-kiosks cu același software sunt prezente in restul țărilor. De multe ori diferă doar locale-ul (?!) și diversele opțiuni legate de card de fidelitate, oferte etc.

1 Like

Cel mai probabile este clasicul caz în care cei ce fac softul nu-l folosesc. :slight_smile:

1 Like

Vă dați seama că s-a căutat în piață soluția cea mai ieftină atât hardware cât și software.

1 Like

Pe regula “tot ce oferim e cat mai ieftin”

Eu cred ca problema e lipsa competitiei, de ex in US sunt foarte multe lanturi, ai de unde alege, la noi isi impart piata.

Pt mine cauzabilitatea dintre lipsa competiei → coruptie → nepasarea cetatenilor fata de politic → servicii/produse proaste, e clara.

Eu sa fiu un manager as face la fel pt ca nu o sa pierd clienti, de ce sa am costuri in plus daca nu trebuie, pariez ca OP tot o sa mearga la KFC.

In Bucuresti este ok
Iti scrie pe bon nr comnezii.

Aplicatia de mobil nu am incercat-o

Nu prea ma intereseaza partea de ui. Da-mi meniul de 5 crispy cu cartofi prajti and all good :grin:

1 Like

Eu n-am avut experiente proaste cu kioskurile de la McDonalds.

UI-ul lasa de dorit pe alocuri, dar in rest e cat de cat ok.

Dacă îți dă bon și nu sunt blocate 80% din ele hai să zicem că e ok. Dar dacă faci o comandă mare pentru 5 copii e greu de folosit.

Faci mai puțini copii.

Problem solved.

Sponsored by BirthControl KFC Ltd.

1 Like

In Oradea merg bine panourile alea. Dau bon, scrie numarul comenzii.

Si cele din UK au probleme (cele de la MC) nu dau bon sau au delay. Dar acelesi ecrane sunt folosite si de alte companii si cred ca cei care fac ecranele alea touch se ocupa si de software/aplicatie.

1 Like

Se pare că nu sunt singurul interesat de ele:

Si o istorie la NP6: