Clonare site-baza de date activitati Nace

Salut, as dori sa fac o clona de la un site-baza de date.
lucrarea este complexa si necesita timp de realizare.
celor interesati va rog sa ma contactati in pvt.
bugetul de stabilit de comun acord
Ioan

Situl pe care il dorim clonat complect este acesta.
Dupa clonare urmeaza sa fie introduse in pagina aplicatii specifice activitatilor prezente in baza de date. La toate paginile vor trebui introdus un design nou.

Gasesti aici, cel putin codurile de NACE gata extrase: GitHub - jnsprnw/nace-codes

Vezi si lista in CSV: https://github.com/jnsprnw/nace-codes/blob/master/codes.csv

ai uitat sa pui IBAN-ul :slight_smile:

buna,

eu am nevoie de realizarea complecta a siteului in toate limbile comunitati europene, inclusiv a bazei de date a structurilor prezente in site.
lucrarea este de anvergura datorita numeroaselor structuri (cca 1800 linii) si a numarului elevat de limbi in care este tradusa.
Noi avem o structura realizata deja pentru NACE (Italia), dar o dorim asemanatoare (identica) cu cea originala (vezi aici structura noastra: Organigrama structura )

Limbile in care este tradus siteul NACE sunt: bulgară, cehă, croată, daneză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, irlandeză, italiană, letonă, lituaniană, maghiară, malteză, neerlandeză, polonă, portugheză, română, slovacă, slovenă, spaniolă și suedeză

Pt 30 de secunde si munca altcuiva nu imi asum nici un credit :slight_smile: Multumesc de gand.

gata clona, si in budgetul prevazut.
acum trebuie adaptat la layoutul de la structures.loghin.com (headerul si footerul ar trebui sa fie asemanatoare celor de acolo).
Acum “tratam” realizarea practica.

gata clona, si in budgetul prevazut.

De curiozitate

Cat ai avut buget pentru el ?
Si asta incluzand toate limbile ? ( bulgară, cehă, croată, daneză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, irlandeză, italiană, letonă, lituaniană, maghiară, malteză, neerlandeză, polonă, portugheză, română, slovacă, slovenă, spaniolă și suedeză )

Da situl este cel pe care il vezi si include toate limbile (de curiozitate pe NACE sint doar 12 limbi vizibile, o fi un bug la ei).
acum tratam realizarea parti de integrare cu sistemul Loghin, asta ar implica headerul de la structures.loghin.com integrat in site la pagina principala si cel de la continut unde este structura.
clonarea a “costat” 40 ore de munca!

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.