Coders Clan - proiecte mici de omorât vremea

Tocmai am descoperit site-ul ăsta: https://www.codersclan.net/

(încă) nu l-am încercat, deci nu pot să spun mare lucru despre, dar pare o sursă rapidă de venituri pentru atunci când ori ești între proiecte ori ai câteva ore de omorât.

2 Likes

Dragut dar nu prea sunt task-uri.

Toți au inceput de undeva :smile:

Poate că e lansat de curând și nu prea știe lumea de el.

Primul post e din ianuarie 2014 pe blogul lor. Au un an deja. Oh well, am pus niste taguri sa fiu alertat. Ideea e interesanta dar fara content…

I’ll take one for the team cu testatul, ca sunt curios ce se intampla daca omul nu alege o solutie (e un mesaj mai jos care nu are solutie acceptata de 5 luni). Am cerut mai multe info la un task

Mi-ar placea sa functioneze si sa am task-uri d-astea mici de 30 de minute, o ora ca sa ma detasez cateodata si sa fie si real world stuff

2 Likes

Ideea mi se pare super faină, și ar fi chiar bun de omorât timpul cu ceva util. Din păcate lipsește conținutul și nu prea îmi dau seama cine ar posta task-uri acolo.

Cei care postează au cât de cât habar de programare, și probabil își încearcă norocul pe stackoverflow înainte să plătească.

Ceva similar, doar pe proiecte open-source https://www.bountysource.com/

1 Like

din cate imi dau seama, nu duce lipsa de task-uri site-ul, doar ca afiseaza mereu primele pe cele nerezolvate si de-aia pare ca nu sunt.

totusi, am o foarte mare problema cu el. sunt useri care fac o manarie: cineva pune o intrebare si ei isi pun imediat adresa de e-mail si zic ca pot sa rezolve, dar fara sa stie sa neaparat care e rezolvarea. omul care a postat da e-mail, aluia ii ia cat ii ia si intre timp vin alti oameni si dau solutia (ca in regulament). omul care a dat adresa vede rezolvarea, o implementeaza si primeste banii. am urmarit ieri un task asa (solutia data de tsudarshan, banii luati de MGrady), am dat report si nimic pana acum.

1 Like

Din păcate, orice sistem ar fi, vor fi oameni dispuși să-l păcălească.

La acel task am vrut să particip aseară; am văzut care e problema, am vrut să-i sugerez meniul făcut în CSS (și codul, evident), dar m-am gândit că dacă nu știe răspunsul la întrebarea inițială nu va știi nici să implementeze soluția propusă de mine.

Poate data viitoare :smiley:

Hi Viorel,

Thank you so much for reaching out and reporting this task!
Indeed you are right about this issue. We should clarify to new coders what is the right code of conduct on CodersClan.

I’m following up with Tsudrashan, the customer and MGrady on this issue.

Thanks for the heads up and welcome to CodersClan!

Dror Cohen
CEO & Co-Founder at CodersClan | +1.650.600.1473 | Skype: drorco2 |

1 Like

Două task-uri a câte 5 minute fiecare și două săptămâni mai târziu:

CodersClan Inc. sent you $42.50 USD

6 Likes