Colaborator freelance front-end web development

Salutare!

Echipa mea este în căutare de colaborator(i) pe partea de dezvoltare front-end. Concret, am vrea să externalizăm unele proiecte punctuale de tipul landing page, website, newsletter - pentru acestea ne interesează exclusiv partea „care se vede”, iar livrabilele vor fi mereu fișiere HTML (+CSS și ce mai e nevoie). Momentan cred că o singură persoană este suficient, dar pe viitor este posibil să mai crească nevoile.

Domeniul de activitate al beneficiarilor este unul puternic reglementat, deci din punct de vedere vizual și funcționalitate foarte rar se va întâmpla să avem SF-uri, motiv pentru care primează calitatea livrabilelor, că de obicei „floricele” nu prea sunt. De asemenea, din cauza regulilor stricte pe care le au intern de cele mai multe ori partea de implementare se realizează într-un timp scurt de la aprobările interne. Nu vorbim de volum de muncă pentru care să se piardă nopți, deci nu vă speriați, dar cred că e un aspect pe care ar trebui să-l știe de la început eventualii oameni interesați. :slight_smile:

Am dori să găsim o persoană cu experiență în zona acesta, care să facă lucrurile bine și repede (atât cât se poate fără a afecta primul atribut).

Și ca să completăm și tipizatul:

  • Tipul Colaborare: Freelance, project-based
  • Remote sau on site: Remote. Dacă vreodată colaboratorul o să aibă chef de o bere și povești ca să ne cunoaștem, foarte bine, dar lucratul efectiv se va desfășura remote.
  • Experiența necesară: Tehnologiile „clasice” și „vechi” de front-end - Bootstrap, JavaScript (jQuery), HTML de e-mail/MJML.
  • Modalități de contact: Mesaj privat pe forum este suficient inițial.

Salut,
as fi interesat de mai multe detalii.

Multumesc.

Salut, cunosc html si css si javascript basic. Sunt interesat. 0739454716 daca doriti sa colaboram.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.